úterý 20. října 2015

Hodonín

Projíždím svou složku v počítači jménem "nepubliované posty" a co to nenajdu ? Ještě jeden outfit z léta. Tak si prostřednictvím tohoto článku zavzpomínám na skvělý týden u Ondry na Moravě.
Ondru jsem jela navštívit krátce, před jeho stěhováním do Prahy a byl to jeden z nejlepších týdnů tohoto léta. Tolik vzpomínek, vtipů a zážitků! V životě jsem třeba neviděla takový výběr drinků jako v Hodonínském koktejl baru. Nikdy jsem neviděla spící kočku na súvéčku. Nikdy jsem nechodila po vsi bosá. Nikdy jsem nebyla ve venkovní posilovně, v noci, s vínem v ruce. Nikdy jsem nedržela v ruce antistresové prso, nikdy jsem na sobě neměla obleček, díky kterému jsem vypadala jako mimoň, nikdy jsem se v noci neprobudila s otázkou, proč se kozám říká kozy, nikdy jsem neměla obarvený pramen vlasů na fialovo, nikdy jsem nebyla na výletě ve Vídni a asi nikdy mi nebylo takové vedro :D. A to všechno a mnoho dalšího. Určitě vám nějaké zážitky budu vyprávět v jednom z dalších postů, třeba ten, jak šel Ondra na záchod do metra, kde byl obrovský klavír a jak jsem byla v zábavním parku na aqua dromu :D. 

Tento outfit jsme fotily v Hodoníně, kde jsme se sešli ještě s jedním jeho kamarádem, seděli jsme na baru a hráli něco na způsob "člověče nezlob se". 

Řekněte mi váš nejoblíbenější zážitek z léta, ať mám co číst!



shoes H&M/ bag BAŤA/ skirt SECOND HAND/ t shirt ZARA/ sunglasses C&A/ coat ZARA

photos by Ondra Bravenec

7 komentářů:

  1. Juu, no to je super, nedaleko mého bydliště! :) Jak je svět malý...ps: krásný účes :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden, spíš můj jeden z oblíbených zážitků tohohle léta je z Islandu.
    Je půlnoc, za 5 hodin si jedeme s holkama vyzvednout auto do půjčovny. Jdu zkontrolovat, jestli ten stan, co máme ve staffhousu je funkční. Jdu do skříně v předsíni. Otevřu skříň a tradááá, stan není stan ale zas*ané skládací rybářské křeslo. Tadáá, směju se ještě asi další půlhodinu a úplně stejně se směju po následující 4 dny, kdy jsme jely roadtrip po severním Islandu.
    Směju se, jak se 3 holky chtěj poskládat do auta o velikosti menší šatní skříně a spát tam. /Neposkládaly. Proto jsme koupily stan s minimální voděodolností-protože na Islandu vůůbec neprší, žejo- kam se jedna poskládala./
    A smála jsem se i když do nás nacouvala dodávka uprostřed ničeho. Fakt nikde nic, dvě auta, oni do nás nacouvají a hele, jsou to taky Češi.
    Achjo, tohle jsou fakt zážitky, kvůli kterým stojí zato vzpomínat! :))

    N.

    OdpovědětVymazat
  3. Sobota, 15. srpna. Šest ráno. Napíše mi ten, kterého jsem už dlouho chtěla. V 11 dopoledne s ním mám sraz, předtím ještě stihnu zajet na sraz veteránů, kde jsou chlapi v kostkovaných vestách, podkolenkách, ačkoliv je pětatřicet ve stínu, hraje hudba z gramofonu, malý kluk vystřižený jak z Bylo nás pět mává vlaječkou a jako by se tam zastavil čas.
    Střih - rande na náměstí, kde sedí bezdomovec, který nás následně povzbuzuje, ať si dáme ještě jednu pusu. Nekonečné hodiny u vody v malé hospodě s vietnamskou obsluhou, kde máme dokonalé soukromí, přesouváme se dál, posloucháme Barák na vodstřel, zmokneme, vlasy a makeup mám v tahu, ale je mi to jedno. Protože se pro mě v tu chvíli zastavil čas.
    Chci to zpátky...

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee v Hodonine mam babicku:) super sukne

    OdpovědětVymazat