čtvrtek 10. září 2015

VIDEO: červenec 2015

Video za červenec. Ano ano, zase se zpožděním (achjo, Eliško !).
No, hodně to o mně vypovídá. Věčně chodím pozdě, věčně nestíhám, věčně jsem ve skluzu....
Pokusím se to alespoň v rámci blogování zlepšit ! Takže video za srpen by mohlo být už někdy příští týden :).

Pokud se mi vybaví červenec 2015, vzpomenu si na spoustu zážitků, ale bohužel smutné chvíle přehlušují krásné chvíle, leč to tak ve videu asi úplně nebude vypadat. (Nebudu ale natáčet jezdění do nemocnice, pohotovostí, bouračky, vyplavenej barák atak podobně...).
No, abych nepředcházela událostem. Červenec začal suprově, s mamkou jsme si doma užívaly klid, postavily jsme bazén, snídaly jsme na zahradě a všechno bylo fajn. Potom se mi z Kypru vrátila moje milovaná Andrejka, takže jsem jí věnovala každou volnou chvíli, abych si jí užila, než mi zase odjede. Rázem ale spád událostí dostal jiný směr. Nejdřív moje zdraví, kdy jsem 14 dní nebyla schopná se ani usmát, nespala jsem a víceméně jsem jen brečela :D, protože jsem lítala od jednoho doktora k druhému, z nemocnice na pohotovost atak dále, o tom už jsem tady ale psala, takže to nebudu nějak rozebírat... Když se mi konečně udělalo líp, praskl nám bojler a vyplavil celou spodní část domu (super ;)), a aby toho nebylo málo, za 14 dní praskl znova. (super podruhé). Další pecka byla, že jsme jely na 4denní výlet a v hotelu na nás zapomněli (haha, jaká ironie). Pak přišla bouračka (naboural to do nás nějakej ***), takže pecka (za tu dobu, co si dělám řidičák už třetí, takže asi chápete, že jakmile mám jet víc jak 50, celá se rozklepu,... no, co vám budu povídat, skvělé načasování začínat řídit). V hotelu jsem si odpálila baterku i s nabíječkou na foťák (proto jsou některé části videa natáčené na mobil a nebo klasický kompakt) a taky jsem si v červenci rozmlátila mobil (jo, tento měsíc jsem přišla o spousty svých úspor díky všemožným opravám, atak dále..).
Abych se vrátila k tomu výletu. Nakonec se pro nás našel jeden mini pokoj, takže jsme se rozhodli zůstat. Konkrétně u hranic s Německem, kousek od hory fichtelberg. Okolí jsme projeli téměř celé (uvidíte ve videu a taky přidám nějaký random post) a moc se mi tam líbilo, až na ponurou náladu (přeci jen, mít rozmlácené auto, nic moc..). A znáte to, když se to sere, tak se vším všudy, takže nabourané auto v červenci zažilo ještě druhou bouračku (mám čím dál tím větší strach řídit....)

Abych to zkrátila. Po Krušných horách na videu můžete vidět ještě Slapy a různé random záběry z Prahy. Snad se vám video bude líbit.

Jaký byl váš červenec ? :)


♥♥♥

2 komentáře: