čtvrtek 25. června 2015

just

K ranní kávě si otevírám tento uložený článek a přemýšlím, co tak hezkého bych vám napsala. Těm, kteří také snídají, přeji dobrou chuť a dobré ráno a vám ostatním krásný den !

Od té doby, co jsem publikovala poslední outfit post se toho zase spoustu stalo, naštěstí vše jen v pozitivním slova smyslu. Konečně jsem měla to štěstí si na živo poslechnout ALT + J a rozhodně to byl jeden z nejlepších koncertů, na kterých jsem kdy byla (byl tam někdo z vás ?). Včera jsem zavítala do Státní opery, kde jsem slyšela překrásné dílo Antonína Dvořáka, Rusalku. Pro ty z vás, kteří byste chtěli také na Rusalku, já viděla i tu v Národním divadle od Jiřího Heřmana a nebyla tak krásná jako ta Troškova ve Státní opeře :). 

Celkově nejsem moc "divadelní" typ, ale jednou za čas určitě nepohrdnu nějakým podobným představením :).

V den, kdy tyto fotky vznikly jsme se byli podívat na Staroměstském náměstí na KOKTEJL festival, kde jsem se moc těšila na CHINASKI. jen mě mrzí, že zahráli pouze dva songy :(. Byl tam někdo z vás ? Jak jste si to užili ? :)

Každopádně, tohle vše vlastně můžete sledovat v my story na mém snapchatu, kam dost často dávám fotky a nebo videa, najdete mě tam jako elisaline. 

Za dnešní fotky děkuji Lukynovi, kterého jsem moc ráda po dlouhé době viděla ! 



shoes F&F/ bag C&A/ trench coat SECOND HAND Radotín/ skirt SECOND HAND Radotín/ shirt ZARA/ sunglasses C&A

photos by Lukyn

6 komentářů:

  1. Moc ti to sluší Eli! a Lukáše znám z tábora, to je náhoda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit parádní! A s Radiohead jste se mi strefila do noty - mám je už navždy spojené s ranní Prahou...delší příběh:)

    Hezký víkend
    Lukáš
    http://ajlaffesn.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi perfektní!! <3

    OdpovědětVymazat
  4. krásný outfit a tvé vlasy mě fakt baví! :) my v ten večer, co byla ta akce na Staromáku šly s kamarádkou na Karla Gotta na náplavku :D

    OdpovědětVymazat