sobota 6. června 2015

i am not the only one

Možná na fotkách nevypadám jinak, ale cítím se tak asi o 200 procent. Po několika letech, kdy jsem upřímně byla ráda i za pár hodin spánku, konečně můžu spát jak dlouho chci, dělat co chci, věnovat se aktivitám/lidem jak dlouho chci a užívat si naplno každou minutu, kdy se nemusím strachovat o to, že mi opět zavolají, že v jediný den volna musím stejně do práce. Pořád mám pocit, jako bych někde něco "dlužila", někam musela jít nebo udělat, ale je to asi tak trochu nemoc a nezvyk, cítit se po 4 letech volná jako pták. A asi  mi to "vyšší" moc přeje, protože od té doby, kdy za mnou naposledy zabouchly dveře, které se pro mě staly železnými, svítí jen a jen sluníčko, ptáčci zpívají a všichni okolo se (ehm, no téměř všichni) usmívají. Nebo alespoň mně to tak přijde. 

Včera ( kdy byl tento outfit focený), bylo tak krásně, že jsme si s Martinem udělali výlet od náplavky na Císařskou louku, kam se dostanete přívozem, který jezdí buď z náplavky smíchov a nebo u palackého náměstí. 
Já jsem teď doma, vstávala jsem před jedenáctou, dala jsem si kafe, trochu tu poklidila a už čekám na mou drahou sestřičku, která mě tady vyzvedne a spolu s Martinem a jeho přítelem si jedeme užívat 32 stupňů na Slapy

Chystáte se dnes také někam k vodě, když je takové vedro ? :) 


shirt  H&M/ bag BAŤA/ watch PRIM/ bracelet PRIMARK/ shoes PRIMARK

photos by MARTIN DUCAI

2 komentáře:

  1. Asi pred dvema tydny jsem te v praci videla a vubec jsem nechapala, jak to holcina jako ty, s talentem na modu a psani, muze vydrzet a zvladat. Moc si to volno, co ted mas uzij, urcite je zaslouzene!
    A doufam, ze budes mit praci, kde vyniknou tve dokonale outfity a nebudes zavrena v uniforme. Jsi kocicka!

    OdpovědětVymazat
  2. tohle je jeden z nejkrásnějších komentářů, strašně moc Ti za něj děkuju :) !

    OdpovědětVymazat