čtvrtek 8. ledna 2015

bye bye 2014

Pocity štěstí, které. se mísí se zklamáním. Výhry, které střídají prohry. Lidé, kteří odcházejí a nebo přicházejí. Místa, které navštivujeme a následně opouštíme, plány, které děláme a pak je měníme. Lidé, které milujeme, lidé, na které nikdy nezapomeneme. Okamžiky seskládané do 365 dní, které si už nikdy nezopakujeme.

Každý rok je to stejné, stejné střídání běžných věcí, zdolávání našich cílů, opakování rituálů, vytváření nových a nových plánů, setkávání se s lidmi,.. mohla bych se seznamem toho, co každý z nás dělá každý rok svého života pokračovat. Ačkoliv je to každý rok opakování téměř stejných věcí za podobnými cíli, každý rok je jedinečný a úplně jiný. Měníme se my, věci okolo nás, lidé, vztahy, chutě k jídlu, přesvědčení o životě, smyslu života, počet přijatých informací.. VŠE. 

Jaký byl můj rok 2014 ?

Rok 2014 byl pro mě jedním z nejkrásnějších v mém životě. Je to pro mě rok, na který budu vždycky vzpomínat s úsměvem a jakýmsi poděkováním. Jestli si na tento rok vzpomenu, bude to pro mě znamenat první bloggerskou akci v zahraničí, přečtení neuvěřitelného počtu knih, cestování, poznávání nových lidí, určitě si vždycky vzpomenu, že to byl rok, kdy jsem si koupila svoje první triple sole od undegroundu, poznávání nových míst, rok, kdy jsem přežila svoji smrt, ale hlavně na něj budu vzpomínat jako na rok, který mě změnil. Rok, který díky tomu, co se v něm stalo, změnil moje přesvědčení o životě, o mně samotné, o ostatních lidech. Rok, který absolutně strhnul veškeré mé předsudky a myšlenky a díky lidem, kteří mě jím provázeli, vytvořil myšlenky úplně jiné - lepší, pozitivní. Změnil můj pesimismus na optimismus, změnil mé priority a pohled na sebe samotnou. Celkově celý můj život zlepšil a úplně obrátil, otevřel oči a já si konečně uvědomila, že bych měla jít za svými sny a konečně jsem se vymanila z jakési "zaškatulkovanosti", ve které jsem žila už několik let a změnila svůj život. Přijímala jsem výzvy, poznávala nepoznané a odcházela s poznáním. Přehodnotila jsem, kdo opravdu je můj přítel a kdo jím ani nikdy nebyl a upnula se k lidem, které mé přesvědčení nikdy nezklamali. 

Všem, kteří to čtete a byli jste součástí mého roku 2014, děkuji za nespočet nádherných chvil a toho, že jsem díky vám měla neustále úsměv na tváři. Vám, kteří jste mi pomohli, když bylo nejhůř a nikdy jste se neotočily zády. V tuto chvíli mohu říct, že jsem nejspokojenější za posledních x let, vzhledem k věcem, které se budou dít v roce 2015, já se posunuji dál, uzavírám svůj rok 2014 a nechávám v něm vše špatné, co se přihodilo, do roku 2015 si odnáším jen zkušenosti, které mě obohatily, uzavírám ho za lidmi, kteří se do roku 2015 už nedostali a vítám zde ty, kteří jdou se mnou dál. ♥

Vám, moji drazí čtenáři, děkuji za všechny nádherné vzkazy, emaily, komentáře, které mi neustále píšete. Jste nejúžasnější a pro každý vzkaz či odezvu jsem stále a stále přesvědčenější, že to, co můj blog vytváří je správné a neustále mě to posunuje dál a dál. Doufám, že váš rok 2014 byl jedním z těch lepších a rok 2015 bude minimálně ještě o něco lepší. 

Šťastný nový rok !

- po rozkliknutí článku více fotek









15 komentářů:

  1. Jsem ráda, že pro tebe byl tenhle rok tak zlomový a že jsi šťastná, nádherný fotky, každá z nich mě utvrzuje v tom, že jsi jedna z nejkrásnějších žen u nás. Hrozně moc ti fandím a snad bude rok 2015 ještě lepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Eliško, to je ta nejlepší rekapitulace, jakou jsem kdy na blozích četla. Přeju ti v novém jen to nej a ať ti vyjdou všechny plány! Nepřestávej blogovat, máš výjimečný styl, který mě baví a tvoje články i videa jsou TOP! Někdy bych si přála tě poznat v reálu. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, boží fotky a nejbožejší Eliška <3 tak! :D

    OdpovědětVymazat
  5. četlas 1Q84? nebo sis jenom omylem koupila treti dil? :D

    OdpovědětVymazat
  6. vim, ze je treti :D nebylo to omylem, prvni mam doma, dostala jsem ho k svatku, ale jeste jsem se k nemu nedostala :(. Ten treti byl ve sleve asi za 50, psala jsem to na facebooku, tam jsem si ho rovnou koupila :D cetla jsi ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja jenom, ze se to ted stalo jedny slecne kterou znam, je to dost nenapadne oznaceny. jojo, mam to precteny cely a je to nadherny. ale tak ja murakamiho miluju:)

      Vymazat
  7. To bylo hodně vyčerpávající a krásný! MAZEC! :3

    OdpovědětVymazat
  8. tvoje fotky mě vždycky hrozně baví, boží článek <3

    OdpovědětVymazat