pátek 12. prosince 2014

black refunge

Tak pro změnu all black outfit, když teď bylo tolik těch světlých :D, abych nevyšla ze cviku. Po dlouhé době jsem vytáhla své milované triple sole creepers, které jsem si kupovala v dubnu v Londýně, konkrétně v Camden Town (jak já bych se tam vrátila). Akorát mě štve, že přesto, že jsou to originály od undegroundu, tak se dost ničí :(. Každopádně s nimi plánuju menší DIY, tak uvidíme, jak to dopadne :). 

Pokud se nechcete dívat pouze na černo černou a můj (depresivní?) outfit, tak jsem dnes na svou FACEBOOKOVOU STRÁNKU přidávala fotky z dnešního výletu do Drážďan, kde jsem byla s mojí milovanou Evičkou, a kde naopak vypadám jako cukrová vata :D. 
V Drážďanech jsem byla poprvé a moc se mi tam líbilo. Jezdíte tam někdo ? Jak se vám tam líbí ? Máte nějaké tipy pro mou příští návštěvu ? 
My jsme si to moc užily, prošly jsme se městem, koukly se do nově otevřeného primarku, daly si výbornou kávu, kochaly se trhy a zahřály se výborným svařáčkem.  
Mějte krásný víkend, můj bude pracovní :).


triple sole creepers UNDEGROUND/ jeans TOPSHOP/ faux fur SECOND HAND Radotín/ scarf  PIMKIE/ beanie C&A/ bag LINDEX

PHOTOS BY Pavlína

9 komentářů:

  1. - kozisek ! a z radotina ♥ !
    a priste by byl hrich nezajit alespon okouknout zwinger - gemäldegalerie alte meister

    OdpovědětVymazat
  2. Kožíšek je naprosto super, taky teď po nějakém koukám a nemůžu vybrat, jestli světlý, černý, barevný :D Sice celočerná je trošku depresivní, ale taky elegantní, sluší ti to :)

    Ráda bych vás pozvala ke mě na blog na adventní giveaway o náhrdelník z Lindexu:)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Aaa dokonalost!! Aj si si niečo kúpila v Primarku? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, já si teď taky "užívám" pracovní víkend a doufám, že budu mít klid aspoň o Vánocích, pak zase naběhne zkouškové tak snad to nebude tak hrozný..:)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat