úterý 25. listopadu 2014

R.M.C.M.

Věříte na náhody? A jsou pro vás náhody opravdu jen náhodami a nebo, když se nad nimi zpětně zamyslíte, byla "náhoda" něco, co vám seslala nějaká "nadpozemská síla?" Lidově se říká, že "náhoda je blbec", ale u mě to v 99% neplatí. Jako třeba TAHLE náhoda, muzeum RAMONES v Berlíně. Šly jsme s Veruš na snídani do THE BARN, což jsem vám už psala v minulém postu a pak se odtud vydaly najít nějakou půjčovnu kol (kterou jsme našly až druhý den :D). Řekly jsme si, že jsou tam půjčovny na každém kroku, tak prostě budeme bloudit uličkami do té doby, než nějakou nenajdeme. Našly jsme ale něco jako "zlatý důl" :D. Muzem RAMONES, zapadlé v jedné uličce. Ani jsem nevěděla, že je to muzeum, šly jsme okolo a líbilo se nám, jak to uvnitř vypadá, tak jsem si jen zapsala adresu, že se tam další den nasnídáme. 
Takže druhý den jsme vyrazily a až když jsme byly uvnitř, tak jsme zjistily, kde to vlastně jsme. Byla jsem nadšená. Snídaly jsme za zvuku rockových písní, a nedokázaly jsme se rozhodnout, kam koukat dřív. Všechno vypadalo tak dokonale!

Vstup do muzea stojí 5 euro, ale pokud tam nechcete, nemusíte, klidně se tam můžete jen najíst a nebo napít, místnosti jsou od sebe oddělené. Když zaplatíte vstup do muzea, dostanete ale i ramones placku ! :) 
Pokud tam budete chtít zajít, tak tady je jejich oficiální web (LINK), kde najdete adresu, na které se muzeum nachází a všechny potřebné informace :). Pokud tam zavítáte, doufám, že se vám tam bude líbit tak, jako mně.

(více fotek po rozkliknutí článku)



5 komentářů: