středa 9. dubna 2014

press trip with F&F


Je to přesně týden, kdy jsem po baráku lítala jak šílená, balila, hledala pas a sepisovala seznam toho, co bych mohla zapomenout. Nezapomněla jsem sice nic, ale do Londýna jsem přijela o dost lehčí, protože mi polovinu kosmetiky zabavili na letišti :D. No, co se dá dělat, příště hold budu o něco chytřejší (a taky o půl kufru lehčí).

Ale abych nepředbíhala událostem, ráda bych se dostala k tomu, jak se to vše událo. To mi totiž jednoho krásného dne přišel email ze showroomu F&F, kde mě pozvali k nim a tam mi oznámili, pro mě dechberoucí zprávu, a to, že by byli moc rádi, kdybych se s nimi zúčastnila press tripu do Londýna, kde bude probíhat přehlídka kolekce pro podzim a zimu 2014, konkrétně v krásném (fashion weeky proslulém) Somerset house. 
Můj mozek tím pádem začal pracovat na plné obrátky. Vzít si volno z práce, vymyslet outfit na přehlídku a co že všechno si mám vzít sebou, jak se tam dostanu nebo jak se budu přepravovat, jak to všechno nacpu do malého kufru, atak dále. Nemusela jsem ale vůbec přemýšlet nad ničím, protože o vše se postaral tým F&F a já se po celou dobu cítila jako princezna, a celkově jsme byli všichni neuvěřitelně hýčkaní. 
Do Londýna jsem se těšila neuvěřitelně, protože své srdce jsem tam nechala (na den přesně) před dvěma lety, kdy jsem se tam poprvé podívala s Pavlí a totálně se do jejich kultury, architektury a stylu zamilovala (napsala jsem o tom tehdá nejeden článek, pamatujete ?). Hodně lidí mi i říkalo, že bych se měla do Londýna vracet alespoň jednou ročně, protože je vidět, že mi to město učarovalo a dodalo spoustu energie a elánu a (možná to bude znít směšně), ale i změnilo. Přeci jen, tam začala ta dlouhá a (doufám, že) nekončící éra creepers ♥. 
No, ale aby můj text zase nezabral 3/4 stránky a já neplkala o blbostech, do hotelu přijel celý náš zájezd (z ČR cca 70 lidí, včetně fotografů, blogerů, šéfredaktorů z módních časopisů, lidí z F&F a také celebrit ) asi kolem dvanácté hodiny, kdy jsme se ubytovali, nasnídali a my s Pavlínkou vyrazily do ulic velkoměsta! Konkrétně tedy do Camden town, kam jsem se těšila snad ze všeho nejvíc. Strávily jsme tam pár hodin a do hotelu jsme se vrátily až na "čaj o půl čtvrté", kde jsme se opět setkaly s celou "posádkou" našeho výletu, daly si kávu, nějaké zákusky a pak jsme se všichni běželi přichystat na tu velkolepou show v Somerset house, o které vám ale povím v jiném článku. 

Večer jsme zakončili na lodi, která nás vozila po Temži sem a tam a my se kochali nádherným výhledem na její pobřeží, na London eye, domy parlamentu a při tom si vychutnávali dobrého jídla (vařil nám tým Jamieho Olivera) a dobrého vína. Atmosféru té noci u mě jen tak něco nepřekoná a já doufám, že vám ji pomocí fotek alespoň trochu přiblížím. 





13 komentářů:

  1. Moc mě bavěj články, kde se aspoň trochu rozepíšeš :)
    Ty fotky jsou kouzelný, úplně na mě dýchá ta atmosféra:) A moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to naprosto kouzelně, musel jste si to náramně užít! :)
    EJNET

    OdpovědětVymazat
  3. asi jsem hloupá ale můžu se tě zeptat, proč ti na letišti v Londýně zabavily tolik věci hlavně tu kosmetiku? A to ti vrátí doufám při zpáteční cestě? Ptám se proto, že jsem byla v Londýně asi před 10 lety, tehdy jsem se sice nijak extra nelíčila, ale nic mi nezabavily tak jsem ani nevěděla že ti můžou vlastně zabavit cokoliv :-D Jinak krásný článek, ani mi nevadilo, že je dlouhý a moc pěkné fotky jsi udělala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my jsme si totiž neodbavovali kufry, takže nám je všem dopodrobna kontrolovali, a mně zabavili to, co bylo nad 100 ml povolené kosmetiky. Krémy, šapmony, gely, kondicionéry, dokonce i zubní pastu, atak dále :(. V kufru, který budeš odbavovat toho můžeš mít víc a jinak se to dává do takového toho průhledného pouzdra, kde to musí být, ale nevím proč :). a děkuji Ti ♥

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Čo by som dala ze to ísť tiež na taký výlet :) Fotky sú krásne, teším sa na článok o prehliadke !

    www.michaelakovalcikova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto boží fotky!!! :O ♥ Muselo to být super!!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. perfektní fotky! .. hlavně ta poslední :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty mě prostě bavíš!

    OdpovědětVymazat