úterý 8. října 2013

underdog


Fotky z neděle, kdy jsme stále byla v HK s Terezkama :). Chtěly jsme natočit i outfitová videa, ale bohužel nám na to nezbyl čas, tak snad někdy jindy. Zajímalo by vás něco takového nebo mám raději zůstat u fotografií ?

Klasický, černý svetr jsem hledala celkem dlouho (škoda, že ho neměli v bílé, ten by se mi také hodil), a konečně ho mám. Zastavila jsem se poprvé v životě v KIKU (to, že ho v Radotíně máme odjakživa, to jsem nějak nezaznamenala :D) a strávila jsem tam asi dvě hodiny a nakoupila tam asi milion skvělých věcí, za nepředstavitelné ceny. Takže, pokud chcete ušetřit, ale přesto si nakoupit věci, které v zaře mají za 2 tisíce, jděte tam, já tam sehnala košili, kostkovanou, pocvočkovanou, se zlatými detaily, kterou jsem do zary chodila obdivovat, ale opravdu bych za něco takového tolik peněz nedala, proto jsem byla přímo šokovaná, že jsem ji objevila právě v KIKU za 200 Kč. Co se týče celkového outfitu, škoda, že jsou mi tyto kalhoty delší a nejsou zkrácené, protože to, že jsou ohrnuté, nevypadá tak dobře. Proto přemýšlím, že si je ustřihnu na 3/4ní a zapošiji. Co myslíte ? :) 












shoes - MANGO/ pants - H&M/ sweater - KIK/ bag - ZARA/ jacket - VINTAGE
photos by Tereza Hofmanová


12 komentářů:

  1. Úžasná! Videa by byli supr<3

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle kalhoty se mi na tobě strašně líbí :)
    já si teď v kiku koupila černej top za 25 Kč a kdyby neměli jen velikosti 40+, koupím si ještě další 3 :D a tu košili taky myslím že vím kterou myslíš :)
    ady.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, Kik je super, já to říkám furt! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Většinou se mi nejvíce líbí outfit, teď se mi nejvíce líbí úprava a styl fotek ! No parádní prostě :)

    OdpovědětVymazat
  5. nejlepší jak tvý vlasy ladí se spadaným listím okolo:)

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem si v kiku koupila křivák :)
    nejlepší kalhoty!

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké :) Já bych kalhoty nechala takto, ikdyž záleží, jak by byly zašité potom. Ale takto to vypadá dobře :)

    Mija

    OdpovědětVymazat
  8. já si v kiku kopila asi stejnou košili jako ty, pokud myslíme tu stejnou :D jinak necápu jak někdo může tento obchod odsuzovat a tak :D je super, mají tam skvělé svetry kteé by třeba v h&m stály jinak 600, tam jsou za 200 :D jinak outfit je super :)

    OdpovědětVymazat
  9. take vlasy raz budem mat snad :)

    OdpovědětVymazat