čtvrtek 24. ledna 2013

NETSKY 17.01., Berlin

Rozhodla jsem se publikovat nějaké fotky z Berlína a rovnou jsem je rozdělila do dvou postů. Tento chci věnovat samostatnému večeru, kvůli kterému jsme tam jely. Tudíž koncertu NETSKYHO, který se konal 17.01. v Astra kulturhaus. 
Řeknu vám, najít ten kulturhaus byl nadlidský výkon, přesto, že jsme ho měly 20 kroků od hotelu :D. Cesta tam nám nezabrala téměř ani minutu. Astra kulturhaus se  nacházel v jakémsi areálu, kde bylo spousta polorozpadlých pomalovaných domů, skladů, atak dále. Musím říct, že pro mě bylo to místo až magické. Bohužel jsem ho nestihla nafotit, protože už byla tma, ale našla jsem na internetu pár fotek toho areálu, atak alespoň první tři (stažené z google.cz) vám můžou napovědět, jak úžasnou atmosféru místo mělo. 

(pro více fotek z koncertu 'read more')
zdroj fotek: google.com

To, co jsme dělaly celý den (a i celý druhý den) si nechám do dalšího postu, kde se objeví spíše random fotky Berlína :). Koncert byl od deseti večer, takže kolem půl deváté jsme se s Terezkou vrátily do hotelu, trochu se upravily, napily a udělaly nějaké fotky.
Tento výlet jsme podnikly celkem narychlo a najít hotel poblíž koncertu byl nadlidský výkon. Na booking.com jsem našla hezký hotel za velmi přijatelnou cenu (hotel si můžete prohlédnout ZDE). To, co nás čekalo po příjezdu byl celkem šok :D. Samy uvidíte na fotkách, jak náš pokoj vypadal, a můžete rovnou porovnat s fotkami na internetu. S Terezkou nám to ale vůbec nevadilo, spíše naopak, pokoj byl hodně prostorný, takže jsme si tam po koncertě udělaly vlastní párty do 4 do rána, dalo se tam skvěle tancovat, skákat po postelích (které, mimo jiné byly na 3 kolečkách :D). Takovej undegroundovej pokoj už jsem dlouho neviděla, ale máme z toho skvělý zážitek.

Samostatný koncet byl naprosto skvělý, protlačila jsem se do první řady a už se z místa nehnula do konce koncertu. Seznámily jsme se se spoustou skvělých lidí, udělaly spousty fotek, smály se, trsaly, užívaly si každý detail :). Po skončení koncetu jsme šly do fotokabinek a strávily tam asi hodinu :D. 
Takže tady máte alespoň pár fotek z večera a z focení 'just for fun' na pokoji. Další fotky v příštím postu. 














19 komentářů:

  1. naprosto perfektní fotky !! :)
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky :) šileně ti to na nich sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. twe to je fakt pec?:D zajímavej pokojík, ale tak pokud se vám nic neztratilo a zámek fungoval...=)

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  4. ty fotky jsou úžasný!
    strašně moc vám to slušelo a pokoj musel být uplně skvělej!

    OdpovědětVymazat
  5. :D:D to je snad vtip ty fotky na netu vs. realita:D snad ste za něj nedali majland,aby vás to muselo mrzet.) Důležitý je, že ste si to užili!!!:)

    L.

    OdpovědětVymazat
  6. Zní to skvěle, vypadá to skvěle, muselo to bejt skvělý! :D
    Jenom teda ten pokoj...ale tak na přespání po party je to jedno :))

    OdpovědětVymazat
  7. ten pokoj vypada skvele :D a ta 5, fotka od konce je uzasna <3

    OdpovědětVymazat
  8. Já vás fakt zbožňuju<33 O tom pokoji jsem už slyšela od Terezky, to je fakt mazec:D

    OdpovědětVymazat
  9. Ten pokoj :D :D Super, že ste si to taky užily! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten pokoj, to snad ne :D Ovšem fotky s Jackem, ty jsou!

    OdpovědětVymazat
  11. Aha, když sem byla na podzim v Berlíně měli sme bejt v tomhle hotelu, ale nešlo jim topení takže nám přidali 20euro a poslali nás do jiného hotelu. Po tom co čtu tvůj článek jsem asi mega ráda :DD fakt mě to teď rozesmálo.

    OdpovědětVymazat
  12. ten pokoj tyvole :DDDD fotky boziii <3

    OdpovědětVymazat
  13. Aaa, ty jsi nejlepší!!!Fotky jsou absolutně super. Já kulturhaus miluju, ta atmosfera tam je neskutečná:)A hotel room celkem krutá realita, ale takhle si já představuju Berlín v 90's, takže se mi to líbí i víc:))

    OdpovědětVymazat
  14. Uplne na mě dejchla ta atmosféra!! A ten pokoj je úžasnej!! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Mmmmm,pokoj hodně zajímavej, oproti fotkám na stránkách:D Každopádně hlavně, že jste si to užily:)
    Vždycky jsem chtěla jet do Berlína, abych mohla vyzkoušet ty jejich fotokabinky!:D

    OdpovědětVymazat