sobota 18. srpna 2012

foo fighters outfit

Snad už váš tou sukní nenudím, když jí ukazuji téměř tři posty po sobě, ale já jí tak neskutečně miluju :). Na koncert foo fighters byla strašně moc vhodná, protože nebylo úplně teplo na kratší, ale tak akorát právě na tuto délku sukně. Tu jsem doplnila podprsenkovým topem, který jsem kupovala v orsay někdy před měsícem. A také mám na sobě nové náramky od Alice z blogu www.alicebyalice.blogspot.cz, o kterých už jsem psala TADY. Jednou jsem o ně Alici psala na její blog, a byla jsem moc ráda, když se mi ozvala, že je v Praze a že mi je může ukázat :). Jsou skvělý, budu si od ní objednávat ještě pár dalších věcí, takže kdyby měl někdo zájem, koukněte se na její shop. Má ho v odkazech na blogu :).
Outfit jsem chtěla něčím podtrhnout, přeci jen to zrovna pro mě byla opravdu speciální příležitost :). Sháněla jsem teda všude možně sprej na vlasy (který by ale neobarvil oblečení), až jsem asi 3 hodiny před koncertem s mamkou sehnala barevné tužidlo. Musím říct, že je to stokrát lepší než jakýkoliv sprej, vydrží to, má to opravdu sytou barvu a skvěle se nanáší. :) Můžu o něm klidně udělat recenzi, pokud byste chtěli, já si totiž plánuji po růžové obarvit konce na bílo a možná rovnou koupím i další barvy tužidel :). 














// shoes - FROM LONDON / skirt - TOPSHOP MATERNITY / top - ORSAY / shirt - SECOND HAND / bag - SECOND HAND (jinak z river island) //

26 komentářů:

  1. jé děkuju, jsem moc ráda, že se ti náramky líbí :)
    tu tvoji sukni miluju a hrozně moc ti sluší, takže ji nos klidně dál :)
    a ty vlasy ti neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň, ale toto fakt ne-e...
    Ta sukně, jak ti přesně obepíná to břicho. Kdybys ho měla plochý, tak prosim,... Takhle to na mě působí těhotně. Potom ten pruh břicha, co ti leze, taky dost zvláštní... Ta košile se mi k tomu vůbec nehodí. A ty náramky to celý akorát rozbíjí a tvoří přeplácaným. No a ty brejle ti taky podle mě nesedí. Dovedu si představit Pavlínin minimalistický outfit, a když se vcítím do tebe, no...připadala bych si v tomdle outfitu oproti ní dost blbě... Takže pro tentokrát, opravdu krok dost vedle.

    Ale co se mi líbí a musím pochválit, jsou ty konečky, to fakt vypadá fajn. Takže bych si poprosila o recenzi. A nebo, prozradíš nám alespoň předčasně značku tužidla? Dost by se mi to šiklo.
    Nechci ti tím komentářem nějak ublížit, ale prostě... měla jsem potřebu ti říct, jak to zcela objektivně vidím, protože tvoji foloweři jsou do tebe evidentně zahleděni, jako matky do svých dětí, a koukají na to skrz naivně růžové brýle, že všechno krásné .) ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych pravdu řekla, tak jsem nějaký takový komentář čekala. Co na to můžu napsat ? fuck the world. Nebudu se omezovat v nošení čehokoliv jen kvůli nějakým pravidlům, atak podobně. Tohle tlustý nemůžou nosit, tohle hubený nemůžou nosit, tohle malý nemůžou nosit, tohle vysoký nemůžou nosit... Je pravda, že Tvého komentáře si vážím a to proto, že se jedná o konstruktivní, hezky podanou kritiku (až na tu poslední větu v prvním odstavci, ale k tomu se dostanu). Máš svůj názor a to se mi líbí, takže já bych Ti teď ráda pověděla ten můj :).

      Celkem dlouho jsem se rozmýšlela, zda si tohle obléct nebo ne. Ale pak jsem se na sebe podívala do zrcadla a líbilo se mi to. A to proto, že jsem v tom nevypadala jako prkno. Mám výrazné ženské křivky a příjde mi to rozhodně více sexy, než kdyby to na mě leželo a nebyla vidět ani špetka lidskosti. Nejsem žádná vychrtlina a nikdy nebudu. Svojí postavu jsem dlouho skrývala. 5 let jsem na sebe neoblékla plavky, nikde se neodkrývala, styděla se za všechno, a to kvůli lidem, kteří mě odsuzovali tak, jako Ty. A víš co ? Naučila jsem se vážit sama sebe, mít ráda svoji postavu, ač není dokonalá (dřív jsem chtěla, aby byla, teď už ne). Ta košile je k tomu rozhodně lepší, než-li křivák a nebo cokoliv jiného a nechtěla jsem, aby mi po koncertu byla zima. Ty náramky, to už je věc vkusu, pro mě jsou nejlepší. Nemám ráda upravenost, decentnost,... takže jak říkám, miluju ten detail těch do sebe zapadajících náramků, ale pokud máme jiný vkus, tak chápu, že Tobě se to líbit nemusí :). Co se týče brýlí, tak to bych viděla asi podobně. Já je miluju, nejradši bych je nikdy nesundala. Nevím, proč sem pleteš Pavlínu, tohle je můj blog, můj styl a vkus a ostatním může být jedno, jak vypadám vedle ní :). A naopak, myslím si, že je naprosto skvělý, že máme každá jinej styl. Jí její minimalismus naprosto sekne, já bych v něm vypadala jako idiot. Blbě jsem si rozhodně nepřipadala, a myslím, že ani ona můj outfit nijak neodsuzovala, a to je asi to nejdůležitější. Co si myslí ostatní je tak nějak jedno, hlavně, že my dvě si v tomhle 'nevadíme'.

      Za vlasy moc děkuji, za chvíli jdu udělat tu recenzi, tak se třeba inspiruješ, pokud Tě můj outfit neodradil od dalšího navštívení mého blogu :). Vůbec si mi neublížila, jak jsem řekla, čekala jsem, že někdo něco takového napíše :). A jsem ráda, že jsi svou kritiku podala takto a né urážkami.
      Také se měj krásně :) ahoj.

      Vymazat
  3. pěkné vlasy!
    stávám se tvým ,,followerem" jestli tě to alespoň trochu potěší! :))

    OdpovědětVymazat
  4. anonymní komentáře mě vždycky rozesmějou :D
    moc ti to sluší Eli, hrozně mě mrzí, že jsem tě nikde nezahlídla na FF, náramky jsou nádherný, brala bych taky takový :)

    Mandarina.

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti to moc, náramky jsou moc pěkné, sama je umím dělat a moc mě to baví :)

    OdpovědětVymazat
  6. muzu se zeptat, ty konce chces obarvit peroxidem nebo myslis ze ti na to chytne naky svetly tuzidlo? :) taky bych do toho sla, ale peroxidu se trosku bojim :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jé tady ti to moc sluší!!! Já bych recenzi chtěla, protože jsem si konečky chtěla původně obarvit, ale ničit si kvůli tomu nechci:)

    OdpovědětVymazat
  8. ja bych tu sukni vymenila za kalhoty, ale to je muj problem, protoze na sukne podobneho strihu moc nejsem ...:)

    OdpovědětVymazat
  9. suknicka je super zenska! velmi sa mi pacis v nej <3

    OdpovědětVymazat
  10. já si taky na FF obarvila konce vlasů na růžovo :DD taky tužidlem... akorát mi v koupelně, jak jsem byla nervózní z koncertu, spadla ta pěna na kobereček, snad to půjde vyprat :D tenhle outfit je bezva, určitě jsi tam vypadala báječně!

    OdpovědětVymazat
  11. ty mi děláš nehorázný chutě na barevný ombre! jdu do toho jenom co seženu to zázračný tužidlo! :)

    OdpovědětVymazat
  12. ty vlasy ti vážně strašně moc sluší, perfektní!

    OdpovědětVymazat
  13. ááá, umírám z těch konečků! recenzi určitě udělej, je to pecka! :)) s ten top ti strašně sluší, já se na něj koukala taky, ale oproti tobě jsem v něm vypadala příšerně! :) :DD

    OdpovědětVymazat
  14. ty vlasy jsou prekrasny!!!!! urcite udelej recenzi :)))

    OdpovědětVymazat
  15. sluší ti to :) a určitě udělej recenzi na tužidlo ! nedávno jsem si koupila sprej a byl docela na nic :(

    OdpovědětVymazat
  16. ten topik je super.
    P.S. zenske krivky kupredu!!!:)

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,love&drama)

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle je ale úžasné! Nejlepší, co jsem u tebe na blogu kdy viděla, přijde mi, že z toho sálá tvá osobnost. A navíc mi připadáš, jak kdyby ses snesla odněkud z Camdenu :-) Way to go!

    OdpovědětVymazat
  18. Ty vlasy vypadají skvělě :) já jsem si koupila fialové tužidlo a první den barva vypadala skvěle, ale druhý den byla hrozně vybdledlá, takže za recenzi budu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  19. jak už napsal anonym...vidim te nekde uprostred Camdenu, tenhle styl k tobe rozhodne jde...je to takovy rostacky, anglicanka jak delana :)

    OdpovědětVymazat