neděle 26. srpna 2012

escape from reality

Když jsem přednastavovala tento článek (a ten, co bude zítra), říkala jsem si, že naprosto vybočuji z témat fashion blogu, ale nevadí mi to.
Je to strašně narychlo, ale dostala jsem nečekaně tři dny volna, takže momentálně jsem na cestě do ráje. A tím rájem bych nazvala toto místo. Je to naše chalupa na Šumavě. Ani si nedovede představit, jak to místo miluji. Nikde nikdo, samota, obrovská samota, ticho. Ráno se vzbudíte, zatopíte v peci, protože přívod vody ani topení or something tady neexistuje :), vyjdete ven s voňavým hrnkem kávy a rozhlédnete se kolem. Jen příroda, lesy, louky, před chalupou potok a za ním se pasou krávy. Dokonalost taková, jakou ji vidím já. Jedu tam se svojí kamarádkou a momentálně sedíme někde ve vlaku (4hodinová cesta :D), popíjíme frisco, hrajeme žolíky a těšíme se na to, až se potáhneme s krosnama 6 km do NEcivilizace :D.

Mějte se všichni krásně a do komentářů mi můžete napsat, jaké je vaše nejoblíbenější místo na světě, kde jste vyrůstali a k čemu máte tak silnou citovou vazbu, jako já mám právě k tomuhle místu, ať už je váš důvod jakýkoliv :). Ráda si to poslechnu. 





Omlouvám se za fotku ve sněhu, ale miluju ji ♥

19 komentářů:

  1. užívej si NEcivilizaci, jednou za čas je potřeba vypadnout z města a odpočinout si od všecho, včetně internetu, davů lidí atd.:))

    OdpovědětVymazat
  2. uzij si to,taky bych brala 3dny volna OD PRÁZDNIN :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná chata. :) Já jsem taky vždycky ráda, když můžu vypadnout z Prahy někam do lesa a jen si užívat to dokonalý ticho (a taky zpomalenej čas, přijde mi, že na vesnicích, na malejch městech a hlavně v přírodě plyne čas mnohem pomalejc a hlavně nikdo nikam nespěchá). Naštěstí máme barák na vesnici, takže můžu jet kdykoli mám čas (což bohužel není moc často). Ale miluju to tam, hlavně naši obrovskou zahradu.

    OdpovědětVymazat
  4. tak to vám závidím,takováhle místa mám taky ráda...když jsem byla malá s rodiči jsme si pronajímali krkonošskou roubenku na týden ročně! SUPER!

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to tam veľmi pekne aj podľa toho čo si o tom napísala :)

    OdpovědětVymazat
  6. trochu jsem se lekla první fotky,ale když jsem viděla to datum, tak se mi ulevilo:))

    OdpovědětVymazat
  7. krása, taky bych někam vypadla od civilizace. u babičky to bylo podobný, přijelo se a hned se zatopilo v kamnech, natáhla jsem starý tepláky a mikinu a šla ven se sousedovic dětma běhat po okolí :)

    OdpovědětVymazat
  8. krásná chatka :) my bohužel žádnou nevlastníme, ale taky bych si někam zajela

    OdpovědětVymazat
  9. fotka ve snehu je super, uplne jsem koukala !
    JEZISI SNIH !
    TO JEN TAK NEKDO V SRPNU DO PRISPEVKU NEDAVA

    OdpovědětVymazat
  10. fotka ve sněhu je opravdu krásná! :))

    OdpovědětVymazat
  11. to znám, já takhle ráda utíkám sice blízko, ale chodím na to místo často kousek za sídlištěm si sednu na kopec s výhledem na město a tam sedím a zpívám, nejlepší pocit jaký můžu mít :)

    OdpovědětVymazat
  12. aaah! moje najoblubenejsie miesto je vzdy tam kde je moja druha polovicka srdiecka <3 zalaskovaneho cloveka sa taketo veci pytat, odpoved je jasna! :-)
    uzi si to! vyzera to tam naozaj ako napr. v Mraazikovi

    OdpovědětVymazat
  13. Kde presne na Sumave to je? Jsem odtamtud, ale momentalne jsem hrozne daleko v New Yorku, tak se mi tak zastesklo, kdyz vidim povedomou roubenou chaloupku...Moje nejoblibenejsi misto na svete je asi Glasgow, okolo Central Station ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) kousek od Vimperka, Horní Vltavice, pokud Ti to něco vůbec řekne :D .. závidím Ti NYC <3

      Vymazat
  14. Krásná chatička :) Taký mám takovou, sice je tochu v civilizaci, ale jen malinko. Moc ráda tam jezdím, odpočívám a užívám si tu pohodu a klídek :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tam to musí být opravdu super:) Já mám takové odpočinkové místo u babičky na Vysočině:)

    OdpovědětVymazat