čtvrtek 5. ledna 2012

Nevím, jak nazvat tento článek, takže ho nechám bez nadpisu.

Když mi dneska jedna z mých nejlepších kamarádek ráno napsala: "Pavlínka Jágrová o Tobě udělala článek", nemohla jsem uvěřit tomu, co čtu. Protože jsem zrovna byla v práci, a zrovna od 9-23, sjela jsem rychle Pavlínky blog a post o mě. Opravdu se ve mě pokoušely mdloby. Nemohla jsem tomu uvěřit. Já, ze všech (určitě skvělých) blogerek na světě, zrovna já jsem se objevila na blogu uznávané a obdivované Pavlíny Jágrové. Tímto jí chci strašně moc poděkovat za krásnou reklamu, kterou mi udělala, za to, že si můj blog oblíbila a hlavně za to, kolik (určitě úžasných) čtenářů mi přinesla ! Pavlínka mi také udělala header na blog a je naprosto perfektní, takže až budu mít čas, určitě se objeví v mém novém designu :).

Pavlínko, děkuji !! 


Post najdete TADY

Co se týče všech anonymů, ať urážlivých, kritických, pozitivních, hezkých .. 
nejprve chci poděkovat těm pozitivním a moc hezkým a mně se zastávajících komentářů. Strašně moc, opravdu, opravdu moc si cením toho, co všechno jste tam napsaly/i, jak jste se mě zastávaly/i a povzbuzovali mě. To se týká i komentářů, čtenářů a povzbuzujících vzkazů tady u mě na blogu a na formspringu. Jste skvělý, vážně, vážně moc skvělý. Nejradši bych Vám každému dala obrovskou pusu a něco koupila :D za to, jak moc jste na mě byly/i hodní a jak jste se mě zastaly/i. Pro ty kteří se mě rozhodly/i sledovat, budu se co nejvíce a ze všech sil snažit se každým dnem zlepšovat, aby moje outfity nebyly faux pas, aby Vás můj blog bavil a aby jste si z něj mohly/i i něco odnést. Všechny připomínky přivítám v komentářích a nebo na formspringu. Děkuju Vám <33

teď se budu v pár řádcích věnovat těm anonymům, kterým se můj blog, styl, vzhled, životní styl nelíbil. Vy jste mě odsoudily/i několika nehezkými slovy po jednom a nebo pár shlédnutí mého blogu. Říká se mi to těžko, ale cením si Vaší kritiky (kritikou myslím tu slušnou, lidi, kteří to napsali dle jejich názoru a přesvědčení, nemyslím teď anonymy, kteří mě jen sprostě uráželi, nadávali mi a snažili se ublížit). Kritiku, kterou jste tam napsali si budu snažit vzít k srdci a zamyslet se nad ní, zlepšit sama sebe tak, jak by to udělala většina z Vás. Nepamatuji si, co všechno tam bylo, ale četla jsem všechny komentáře ( v práci přes mobil ). Ale vím, že tam někdo napsal, že když jsem si založila veřejný účet, musím počítat s kritikou. To je pravda a věřte, já jsem na kritiku zvyklá víc než kdokoliv, protože nikdo, nikdo v mém okolí nemá ani minimálně podobný styl jako já a tak ten můj nechápou. Myslela jsem, že když se budu pohybovat v blogovém světě, lidé to více pochopí. Nestalo se a opět, zamyslím se nad tím :). Svůj styl a postoj k oblékání rozhodně nezměním, to by mě asi musel někdo praštit do hlavy, protože to takhle mám ráda, ale make up, který byl nejvíce řešitelný se pokusím změnit a zlepšit. Přeji Vám hodně úspěchů a nevadí mi, že Vy mi nepřejete ten můj :). Děkuji.

A ještě, co se týče jednoho anonyma, ano, Pavlínce Jágrové jsem zaplatila za ten článek, protože ona má peněz málo :DD Kdo chcete reklamu na blog, napište jí na email, ona Vám ji určitě udělá, ale bude to drahé :D

18 komentářů:

  1. mne si velmi sympaticka, drzim palce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a nezapomeň dodat, že sis to musela vyjednat přes jejího strejdu:D
    Ne vážně, určitě přispívej dál, věřim, že máš teď spoustu novejch nápadů a podnětů, už se teším na nové posty:)

    OdpovědětVymazat
  3. poslední odstavec s tou reklamou mně dostal:D ..jinak, já mám tvůj blog ráda, a držím ti palce a
    by jsi měla čím dál víc čtenářů! zasloužíš si je!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se taky tvůj makeup líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. kašli na anonymov, rob si ďalej čo a ako to len chceš, im sa to páčiť nemusí predsa :) ber to ako také povzbudenie do ďalšieho blogovania... držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám taky svůj zvláštní osobitý styl, který málokdo chápe a proto naprosto chápu zase to, co tady píšeš ty.. a proto si vůbec nic nedělej z ošklivé kritiky, mě taky kritizuje spousta lidí a už jsem se na to vykašlala a jen se bavím jací to jsou volové..

    OdpovědětVymazat
  7. A já strašně moc děkuju Pavlínce, že o tobě napsala!! Jseš úžasná. A kašli na anonymy, ať si každý nosí to, co se líbí jemu a ne, co se líbí druhým. :))

    Přeju hodně úspěchů!

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji, zasloužíš si to! :)) Přeji ti do budoucna samé úspěchy a už se těším na tvé další příspěvky :))
    A z anonymů si opravdu nic nedělej a kašli i na to, co ti radí ohledně makeupu. Jsi svá a svá i zůstaň! :)

    http://em-fashionworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi naprosto skvělá, skvělá, skvělá a ještě jednou skvělá a závidějící anonymové se z toho můžou podělat.

    OdpovědětVymazat
  10. Já tě mám moc ráda, jsi naprosto sympatická, skvělá a hlavně krásná!!! :)

    OdpovědětVymazat
  11. kašli na anonymy. vážně. jen ti závidí tvůj úspěch. to, že děláš něco co máš ráda, baví tě to, to že máš svůj vlastní osobitý styl.. nic neměň ;) Pavlína ví, proč má tvůj blog ráda a proč o tobě napsala a ví to i všichni tví čtenáři.

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, kašli na anonymy :) Souhlas s Natájlí!

    OdpovědětVymazat
  13. ja som rada ze som vdaka Pavlinke narazila na naozaj skvely blog a velmi sympaticku holku :) z tych anonymov si nic nerob, si sama sebou a taka aj ostan, nedovol aby ta zmenilo okolie a nepekne urazky. tvoj blog som si oblubila a prajem vela stastia a uspechov :) :*

    OdpovědětVymazat
  14. Gartluji ti moc, co bych za to dala:D..
    Vy se znáte osobně?:))

    OdpovědětVymazat
  15. Podľa mňa si celkom sympatická.
    A prajem ti to.

    OdpovědětVymazat
  16. :D jooo dík za tip, koupim si tu reklamu taky=) (joke)

    hele s těma anonymama je to na pytel...občas dobrý, ale naprostá většina je snůška blitek....a určitě si tak ulevuje spousta lidí, co tu má účet, ale jsou moc velký srabi, aby to napsali pod svym jménem...já aspon napíšu, co si myslim, ne jenom "jéé ty máš krásnej svetr, miluju tě, adoptuj mě":P....nelíbí se mi tvoje obočí, ale to neznamená, že seš špatná, nebo že se kvuli tomu musíš i špatně oblíkat

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluju.. haterů si nevšímej.. taky jsem dostala nedávno ocenění za své fotky a dočetla se jak jsem si ho kupovala. Prostě je to první věc co hatery napadne. Mně se líbíš se svým stylem oblékání líčení i psaní. Jsi to ty. Takže tak :)

    OdpovědětVymazat