úterý 10. listopadu 2015

batman watch

"Nos ty batmanské hodinky! Zrovna dnes je nejlepší den pro batmanské hodinky!!" - to mi píše můj milovaný kamarád v 7 ráno poté, co se od něho plazím domů, protože on musel vstávat do práce. Matně hledám hlavě jakoukoliv vzpomínku na batmanské hodinky, snažím se dopátrat toho, proč mi zrovna o nich píše. Pak se podívám na pravou ruku a jsou tam. Se špatným časem, celé zamlžené, tak, jako předchozí noc a já si začínám vybavovat detaily. Jemu se strašně líbila moje šála, mně zase uchvátily tyhle hodinky. A tak jsme to vyměnili.

"Proboha co to máš na sobě ??" Ptá se mě sestra o několik dní později s nevěřícím výrazem při pohledu na mou ruku - na batmanské hodinky (od té doby jsem je totiž nesundavala). Divné, myslela jsem, že u mě už je zvyklá na cokoliv. "Batmanské hodinky, dostala jsem je od Davího" odpovídám. "Ježiši kriste! Sundej to, vždyť se Ti budou všichni smát!" 
A možná ano, ale já je nosím dál, možná už jen z recese je prostě musím milovat. Protože s nima jsem to já, možná trochu infantilní a dětinská, ale taková, jaká jsem. 



shoes H&M/ bag LINDEX/ shirt SECOND HAND Radotín/ jacket VINTAGE/ sunglasses C&A

photos by Ondra Bravenec

8 komentářů:

  1. Tak to jsou dokonalé hodinky, co by ses za ně styděla! A zase ti to hrozně sluší a ten outfit je zase dokonalý ale to ani nemusím říkat, tak je to totiž pokaždé, že! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Ondra Bravenec je skutečně výborný fotograf ... a ty výborná modelka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Joo ty máme taky, akorát s jinejma super hrdinama:) Super džíny mimochodem.

    OdpovědětVymazat