čtvrtek 24. září 2015

lace detail

"Jedna z pastí, do kterých se můžete snadno chytit, je zaplnění života příliš velkým množstvím neslučitelností – lidé, místa, objekty, okolnosti a aktivity, které prostě nejdou dohromady s tím, kdo jste ve vašem nitru."

Tohle je věta, kterou jsem si kdysi (může to být tak dva roky zpátky) přečetla na jednom blogu, který se zaměřuje na psychiku člověka, jeho uvědomění, vnitřní rozvoj a seberealizaci. Pamatuji si, jak jsem to četla pořád dokola, jen a jen tuhle větu, Přišla mi tak dokonalá, vystihovala přesně můj život i rozpoložení, od začátku do konce. Byla bych vám o tomto blogu (a té větě) řekla už dávno, ale nikdy jsem to nedokázala přiznat. (možná sama sobě ?) skutečnost, že jsem ten blog našla pod heslem "sebezapírání, sebedestrukce,... a dřív bych se o tom bála psát, ale podle posledních postů mi přijde, že od té doby, co blog vedu trochu osobněji si mě našli i tací, kteří se mnou souhlasí, a tak by je třeba mohlo zajímat toto, protože v mém případě mě z té pravdivosti té věty až mrazí. A v případě, že o tom pořád nedokážu mluvit se svými blízkými, je tohle pro mě neuvěřitelně osvobozující. Takže vám vlatně děkuji, že to (možná) někdo čtete ♥

zde je odkaz na ten blog klik a za fotky děkuji mé nejmilovanější Aničce kočičce ♥.



shoes ZARA/ bag ?/ skirt PRIMARK/ watch CASIO/ sweatshirt SECOND HAND/ sunglasses C&A

photos by Anna Stránská

5 komentářů:

  1. Skvela veta, diky za ni, zapisuji si! A ja bych rekla, ze tahle veta plati pro 85% lidi, jen to nedokazu priznat, coz je skoda, pak by se dostali k tem zbylim 15%... Ja ai to taky pomalu priznavam a snad to k necemu bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta věta v sobě opravdu má jistou pravdu a kouzlo! :) a fotky jsou prostě dokonalost nejdokonalejší! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Obdivuji Tě za to, že jsi tenkrát poznala, že tě to vystihuje! Já mám ten problém, že jsem v sobě asi tak ztracená, že už si vůbec nerozumím. Jen vím, že bych mohla být šťasnější, necítím se dobře, mám různé psychické stavy atd., ale z čeho to je nebo, kde se to ve mně bere...to netuším. A to mě děsí asi nejvíc))
    Líbí se mi, že vedeš blog teď touto cestou!
    Krásná sukně :))

    OdpovědětVymazat