pátek 18. září 2015

BIOfarma Slunečná

Pamatujete na tento článek ? tady

Psala jsem, že ráda procestovávám okolí Šumavy. Vlastně už mám většinu Šumavy procestovanou, ale o tom jsem už v tom článku také psala, takže se nebudu opakovat ! :) Po Černém jezeře bych vám ráda ukázala BIO farmu Slunečná. (díky za inspiraci Kájo!)

Myslela jsem, že tam přijedeme a jen se porozhlédneme a projdeme galerii a pojedeme, ale zůstali jsme zde asi tři hodiny. (a ano, nejvíc času jsem strávila u oslíka, který byl naprosto božíí ! ♥) noo... a taky na ehm :D takové té mini lanovce pro děti. (Tu jsem si tyhle prázdniny obzvlášť zamilovala, s Ondrou jsme na ní na Moravě trávili většinu času :D). 

Farma funguje tak, že tam přijedete (nemusíte se objednávat ani nic podobného) a nemusíte se ani nikomu hlásit a jen si to tam celé prošmejdíte, kouknete a poňucháte se se zvířátky (v mém případě si je i vyfotíte :D) a zase jedete. Je tam i obchod, kde si jejich suroviny můžete rovnou i nakoupit ! (dyžtak tady je odkaz, kdyby to někoho zaujalo - klik). Jo a také se tam můžete ubytovat :) 

Pokud si projedete fotky, tak mimo rozošných koziček a oslíka zde také můžete vidět stádo krav, kterým jsem byla naprosto unešená. Proč ? :D HAHA, kdybyste znali naši milovanou Keysinku, věděli byste, že je to největší ignorant na světě. "Jede si to svý" a o nic jiného se nezajímá. Jen tak si teda začala hrabat hned vedle louky, kde se pásly krávy. Ani né do pěti minut se jich tam objevilo několik a skláněly se nad naším psem stejně, jako se sklánějí doktoři nad nějakým pacientem a nevědí si rady. (ehm, komu se vybavila scéna z přátel? :D) Samozřejmě, že naší milované to bylo úplně šumák (ani netušila, že za ní nějaké krávy jsou). Hrabala a hrabala a hrabala a při tom uskakovala dozadu, až jí jedna kráva olízla pr.. ehm zadek :D! (Moje salvy smíchu byste měli vidět :D).




3 komentáře:

  1. tvoje fotka s oslikem nejvic !
    ja jsem minulé léto na jedné z biofarem pracovala a byl to super zážitek

    OdpovědětVymazat
  2. jeeeeezus tam bych to milovala, taky vždycky všechna zvířátka musím oňuchat :D i to ubytování s bio snídaní je za super cenu!! asi si tam naplánuju rovnou celý víkend:))

    OdpovědětVymazat