neděle 19. července 2015

VIDEO: květen a červen 2015

Ahoj :)

vítám vás u dalšího z mé série videí. 
Tentokrát není jen za jeden měsíc, ale rovnou za dva dohromady. Nejprve jsem nevěděla, jestli budu dělat zvlášť za květen a zvlášť za červen z toho důvodu, že květen byl fyzicky a psychicky dost náročný a mám z něho jen minimum záběrů, video by tím pádem bylo zbytečně krátké a tak jste mi na asku (tady je odkaz) poradili, ať červen a květen spojím do jednoho delšího videa. Video je opravdu nejdelší ze všech, které jsem doposud publikovala. Má celých 11 minut, ale i tak doufám (a budu moc ráda), když ho dokoukáte až do konce, i když samozřejmě chápu, že né každého bude bavit, koukat se 11 minut na můj život. 

Co bych řekla o květnu a červnu, tak asi to, že tyto dva měsíce byly obrovský zlomový bod v mém životě. Vy, co mě sledujete, tak asi víte, pro ty ostatní je to asi zbytečné říkat, protože, za 1. by to bylo na dlouho a za 2. není to nic extra zajímavého a převratného :D. 
Ve videu každopádně můžete spatřit například školu v přírodě, na které jsem (jak už každoročně) byla v půlce května, dále pak Slapy, votvírák, malování pokoje, kadeřnici a nový sestřih, koktejl mattoni festival a tak dále... 

Pro případ, že by někdo neznal a nebo nechával smysl těchto videí, můžete si ZDE přečíst víc :).

Užijte si video a budu moc ráda, když mi napíšete, jak se vám líbilo.


ps. video bohužel nelze přehrát v mobilní verzi, nepodporuje ho třetí strana, je mi líto.. :( 

♥♥♥


3 komentáře: