pondělí 20. července 2015

nothing

Abych pravdu řekla, tyto hodinky jsem už dávno oplakala (ehm, jak je to dlouho,.. dva tři roky?), nevím teď přesně, ale vy, co mě sledujete dlouho si na ně určitě pamatujete, dělala jsem o nich i samostatný post. Asi dva týdny po objednání se záhy vytratily z povrchu zemského... trvalo mi tak čtvrt roku, než jsem na jejích hledání rezignovala. 
Měla jsem je na párty a ráno už nebyly. Aby se hodinky jen tak ztratily z ruky ? To je asi tak stejně možné jako to, že náš pes začne vnímat povely (takže nemožné). Vím, že si ode mě sestra dost často půjčuje věci (a ano, nenávidím to), ale milionkrát jsem se jí ptala, jestli si je "náhodou" nepůjčila. Ano, hlavu bych jí neutrhla, kdyby mi tenkrát řekla "ano, promiň, že jsem se nezeptala, promiň, že jsi je obrečela a hledala". Tak se bohužel nestalo, ale tamtadadáááá, hádejte, kde jsem je po takové době našla ? ANO, u ní !! 
Grrr, taky si od vás mladší sourozenci půjčují věci, které někdy ztratí, zničí a nebo vám jejich půjčku zatají ? Já už jsem dávno vzdala boje proti tomuto a tak trochu rezignovala, ale štvát mě to asi bude vždycky (každý přeci jen máme pusu na to, abych se zeptali, jestli smíme...).

Abych trochu odbočila,.. jak se máte ? Jak si užíváte prázdniny ? Já parádně. Vrátila se mi kamarádka po třičtvrtě roce z Kypru, takže jsem šťastná. Společně grilujeme, koupeme se u nás v bazénu, popíjíme a koukáme na všechny české filmy, které existují :D. Pár fotek a videí z dneška jsem dávala i na FACEBOOKOVOU stránku blogu :). Mějte se famfárově.





shoes VINTAGE/ skirt H&M/ bag BAŤA/ t shirt GATE/ watch GENEVA

12 komentářů:

  1. Krasnej look ! :)

    Ja mam brachu, takze ten si nastesti nepujcuje.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju allblackoutfity, paráda!:) moc ti to sluší:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. Elí, ještě nikdy jsem Ti za těch pár let asi nenechala komentář, ale teď musím, protože jsi zase neskutečná kočka! mám Tvých outfitů už plnou inspirační složku a pořád mě moc bavíš :) ať se Ti daří a jsi v životě šťastná! :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle je stoprocentně jeden z nejkrásnějších vzkazů, mockrát Ti děkuji <3

      Vymazat
  4. hodinky su krásne tak ako aj ty, a milujem tvoje vlasy :)) našťastie mám bratov čiže oni mi nekradnu veci, skôr ja im :D

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. super ! Tvoje vlasy jsou prostě bomba:)

    OdpovědětVymazat
  6. Bože, jak já na Tobě miluju tenhle účes <333

    OdpovědětVymazat
  7. Tak můj brácha je klasik, on má ve skříni snad 20 kusů mého oblečení, většinou takové ty trika pánského střihu co si vždycky nakoupím, jen tak na nošení na jednoduché outfity, tak pokaždé skončí u něj ve skříni. Nedávno jsem hledala svoji košili a psala všem kamarádům jestli není někde u nich a byla u bratra ve skříni, takže ti rozumím :D
    A ten účes jooooo! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Moje mladší sestra si ode mě ráda tajně půjčuje moje věci (já to vždy zjistím, až když je má na sobě a dělá, jako by byly její - nesnáším to). Naposledy to byly sluneční brýle - ulomila jim pacičku, kraťasy - ušpinila je. Takže ji při další návštěvě mého pokoje budu muset hlídat, aby si opět něco nevzala :) Také se mi jednou stalo, že si tajně půjčila moje brýle i s obalem (prý aby se na to nepřišlo). Když jsem je hledala, tak se nepřiznala, že je má ona, ale poté jsem jí v nich viděla na fotce na facebooku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, ať teď to čtu, tak to je vtipný! A ona na ně zapomněla, že je má?:))

    OdpovědětVymazat