pátek 23. ledna 2015

bang bang bang

Je teď pro mě dost těžké se fotit za světla, protože přicházím do práce za tmy a odcházím z práce za tmy. Kompenzuji si to denní světlo alespoň tímhle z jedné pražské pasáže, kde je pro mě možnost vyfotit outfit i přesto, že je venku tma. Sice světlo není tak dobré a úprava tím pádem také ne, což mě mrzí, ale bohužel, počasí a ročnímu období neporučíš. 
Kabelku jsem dostala od Pavlínky k Vánocům a strašně jsem se těšila, až ji vytáhnu ven. Je naprosto božská a konečně mám i jinak barevnou, než jen černou. Koukala jsem po ní vždycky, když jsme v aldu byly a Pavlínka si toho všimla, takže, když jsem vánoční dárek rozbalila, málem jsem se rozbrečela radostí :D. 

Jinak jsem na svou FACEBOOKOVOU STRÁNKU dala pár věcí na prodej a plánuji přidávat další a další, tak se klidně koukněte, jestli by se vám něco nelíbilo. Je to v sekci "PRODÁVÁM".



shoes ZARA/ skirt GARAGE second hand/ sweater H&M/ coat PRIMARK/ hat C&A/ bag ALDO

phoos by MARTIN DUCAI

9 komentářů:

  1. Tak ta kabelka je naprosto božská a dobrý nápad místa na focení!! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takú kabelku som ešte nevidela ♥
    Outfit je naozaj krásny aj fotky vypadajú skvelo aj cez to svetlo! Už sledujem aj tvoju fb fanpage a dúfam, že čoskoro niečo nové zasa dáš. :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  3. velmi pekne :) vyzeras ako zo stareho filmu :) to je pochvala

    OdpovědětVymazat
  4. tak ta sukně s kabelkou je naprosto skvělá! A dost mě zarazilo to, že máš přes sukni kratší kabát, než je její délka a vypadá to úplně normálně - mě totiž vždycky přijde, když si k delší sukni dám kratší kabát, že je to hrozně divné :-D Ale možná je to střihem..:))

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  5. super look! a ta sukně! <3 :)


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. wau ! tá kabelka nemá chybu !!! :O

    OdpovědětVymazat