úterý 9. prosince 2014

sirens

Poslední dobou dávám přednost spíše světlejším odstínům a snažím se nosit víc barev, než dřív, paradoxně v zimě, kdy všichni nosí černou :D. Nejradši bych silonky vyměnila za bílé ponožky, ale to bych už v tomto počasí opravdu umrzla, tak snad je na jaře vytáhnu k této božské sukni, kterou jsem si koupila v berlínském second handu GARAGE, který nikdy nevynechám, pokud Berlín zrovna navštěvuji :). Koupila jsem si tu stejnou i v bílé, ale tu asi ponechám až jaru, protože k černým silonkám by se moc nehodila a bez silonek bych, jak už jsem psala, asi umrzla. 

Kožíšek mám už z minulého roku, kdy mě jeden můj kamarád poprosil, ať s ním oběhnu nejlepší pražské sekáče a paradoxně, on si z nich nic neodnesl, zato já (asi pět tašek :D ). Stál hrozně málo, asi 60 Kč. A celkově, můj outfit, až na boty a kabelku, je sladěný pouze ze sekáčových úlovků. Paradoxně, ty boty stály určitě víc, než celý outfit :D. 
Nakupujete v sekáčích nebo vám to přijde nemoderní a "pod úroveň" ?



shoes PRIMARK/ skirt SECOND HAND GARAGE (Berlin)/ bag LINDEX/ watch PRIM/ shirt SECOND HAND Radotín/ faux fur SECOND HAND/ beanie SECOND HAND

PHOTOS BY Pavlína

11 komentářů:

  1. líbí se mi, jak na druhé fotce vypadá, že ta flatforma je zrcadlová a je v ní odraz chodníku

    OdpovědětVymazat
  2. toto je fakt skvele :) Cele sa mi to paci :)
    Ja mam vseobecne dost smolu na sekace..bud nic nenajdem, alebo to stoji normalne ako v obchode. Tricko za 300 a pod. Poradila by si pls nejake dobre prazske sekace?
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je boží! Já do sekáčů chodím ráda, ale nejsem asi tak dobrej hraboš, protože na sebe málokdy něco tak super najdu. Mám ale taky kamaráda, co je v tom zase úplnej přeporník a nechápu, jak to dělá :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle je pecka se vším všudy, opravdu moc povedená kombinace!!! a ještě k tomu máš skoro všechny věci ze sekáče a já tam dneska chtěla jít a nešla, ach jo!!:/ :)))))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  5. ten kabat je božskej :) .. ja tiež chodím pravidelne každý týždeň do sekáča a nehanbímm sa zato, vždy tam ulovím aj nejaké skvelé kúsky. :)
    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. uzasny! :) to stesti na sekace ti zavidim, ja vetsinou nenajdu nic :/

    OdpovědětVymazat
  7. milé a hezké :)

    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat