pátek 26. prosince 2014

CITY MOD / black and white party + video


Minulou sobotu se v Hradci Králové konala akce od CITY MOD (link) jako oslava ročního výročí tohoto projektu.
Projekt CITY MOD jsem znala ještě před jeho zrodem, protože jeho dvě úžasné zakladatelky Aničku a Natašku znám už několik let, takže jsem s celým plánem o CITY MOD slýchala už delší dobu. Ovšem, že holky vytvoří něco tak fantastického, to by mě ani ve snu nenapadlo. To, co celkový projekt představuje a proč vznikl si určitě přečtěte buď u Aničky na blogu a nebo na oficiální facebookové stránce CITY MOD. Já vám zase povím něco o sobotní události.

Jako blogerka jsem byla oslovena, jestli bych na událost nemohla přijet, udělat prezentaci, a tím pádem představit svůj blog publiku a následně jako porotce ohodnotit deset výherních street stylových outfitů, které holky nafotily během svého ročního působení. 
Nejprve probíhalo soutěžní hlasování na facebooku, kde soutěžilo daleko víc outfitů a my jsme z těch deseti nejvíce lajkovaných měly vybrat tři nejlepší. Do poroty spolu se mnou zasedly holky z blogů http://giallotulipano.blogspot.cz/http://www.terezawithlove.com/http://dombydom.blogspot.cz/http://stylebyeliza.blogspot.cz/http://www.desoficho.cz/http://aniesonge.com/ a ccumrik.blogspot.com, u které se můžete i kouknout na video z události > ZDE

Na celou akci mě doprovázela moje úžasná sestřička, kterou už z mých fotek na blogu znáte, spolu s kamarádkou Terezkou. 
Všechny, které jsem díky této akci poznala, jsem si hned zamilovala, holky byly naprosto parádní a byla s nima obrovská sranda. Celý večer jsem si maximálně užila a už se strašně těším na další !

Sestříhala jsem pro vás video, tak pokud budete chtít, tak se mrknětě :).










DSk









7 komentářů: