neděle 28. září 2014

Lipno

Vím, že většina těch fotek je na podobný způsob, ale já je prostě miluju. Vystihují takovou tu chvilku a atmosféru, kterou si prostě zapamatujete, máte ji v hlavě a při vzpomínce na ni se v duchu usmíváte. 

Jak už jsem psala, byli jsme na Šumavě a při té příležitosti jsme se vypravili kousek k Lipnu. Do Horní Plané. Tam jsme nasedli na kola a ujeli tak kilometr (na kole jsem stála tak po sedmi letech a málem jsem vypustila duši :D, asi bych měla začít cvičit.. a nebo přestat kouřit :D), každopádně jsme se prodrali jakýmsi křovím a vjeli vstříc tomuto dechberoucímu výhledu. Pak jsme se svlíkli a skočili jsme do vody. Pocit k nezaplacení. 



7 komentářů:

  1. Ty fotky mají krásnou atmosféru, super! :)

    www.mmargareta.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jižní Čechy prostě.... <3

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou nádherné:) Na Lipně jsem byla jako malá s babičkou a děddou a díky tvému článku se mi vybavily úplně úžasné vzpomínky :)

    OdpovědětVymazat
  4. oooooooooh!
    fantastic photos!
    wonderful atmosphere!
    lovely!

    love,
    jesuswannatouchme.
    <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad se to všechno brzo rozvolní. Ráda bych se domluvila s mými kamarádkami, vzala si batoh rolltop a vyrazila objevovat krásy jižních Čech třeba přímo v okolí Lipna. Byly jsme tam s kamarádkami zrovna nedávno a díky skvělým tipům od vás holek jsme si to moc užily. Už aby to bylo!

    OdpovědětVymazat