středa 3. září 2014

Konečně jsem se dostala k fotkám z Karlovarska a tím pádem mám možnost vám některé z nich ukázat :). Rozhodla jsem se je rozdělit do dvou postů, takže ten druhý se tu objeví v jednom z následujících dnů. Fotky nejdou chronologicky za sebou (vážně jsem nestihla za 2 dny vystřídat 3 outfity :D), bude to tak lepší a fotky nebudou tolik nudit (snad). 

První den jsme časně ráno vyjeli směr Mariánské lázně, které se staly naší první zastávkou. Nikdy jsem tam nebyla, ale nijak zvlášť jsem se netěšila, své nadšení jsem si schovávala pro Karlovy Vary, kam jsem se opravdu moc těšila. Mariánky ale předčily veškerá má očekávání a já byla z města doslova unešená. Ten, kdo tam byl mi asi bude rozumět. 
Prošli jsme si město, kochali se krásou, ochutnávali prameny (no fuj, nic hnusnějšího jsem snad v puse neměla :D), fotili, poslechli si zpívající fontánu a prošli se kolonádou. Ostatně, uvidíte z fotek, tolik krásy najednou snad ani neumím popsat.
Ovšem, tím mé nadšení nekončilo. Těsně vedle Mariánských lázní se totiž nachází BOHEMINIUM, což jsou zmenšeniny významných staveb v České republice. A opět budu oplévat nadšením, protože mě už dlouho nic neohromilo, jako právě tento park. Bylo to boží, všem můžu jedině doporučit. Až nebudete vědět, kam na výlet, určitě se tam vydejte a nebudete litovat !!

V Boheminiu jsme skončili celkem pozdě, vzhledem k tomu, že jsme tam strávili asi dvě hodiny :D, museli jsme se vydat na večeři do hotelu, kde jsme se zároveň měli ubytovat. 

Další den jsme obhlédli lázně v Jáchymově, které nejsou tolik známe, ale přesto jsou moc krásné a vydali se na rozhledu Plešivec. Rozhledny zrovna nejsou můj šálek kávy, respektive, nesnášim to :D, ale co bych pro své milované nevydržela, když oni to tak milují. A na druhou stranu, alespoň jsem se prošla. Po Plešivci následovalo Německo, které jsme tak nějak křížem krážem projeli kolem hranic, navštívili nějaké vesničky tam, dali si kávu a vydali se zpátky do hotelu, na večeři. O dalších dvou dnech až s dalšími fotkami.

Můžete mi napsat vaše zážitky třeba z Mariánských lázní a okolí, jak se vám tam líbilo, zda-li jste tam byli či jestli se tam chystáte :).


10 komentářů:

  1. bozi fotky! v tom kraji jsem nikdy nebyla, vypada to krasne!

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně se mi líbí mix outfitů, města i přírody, všechny ty fotky jsou krásné :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, krásné fotky!!! ♥ Díky za tip na výlet! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní fotky, ja bydlím na konci republiky z druhé strany, ale i pres to do Marianek jezdíme, mame tam byt, takze kazdou zimu :) me teda zas tak moc neoslovily, nevim ani proc, ale nebylo tam nic co by me nějak extrémně nadchlo, ale i tak se mi tam libi! A Jáchymov je srdcovka, byli jsme tam se školou na několik dnu a to me neuvěřitelně vzalo, mam z tama perfektni zážitky :)

    OdpovědětVymazat
  5. ow, ta poslední je absolutně nej :)

    OdpovědětVymazat