čtvrtek 14. listopadu 2013

short videos, Berlin


Původně jsem chtěla přidat fotky z dalšího dne v Budapešti, ale říkala jsem si, že toho už musíte být plní, při té záplavě fotek, tak ho přidám zítra :). Ti z vás, kteří sledují instagram (link) a nebo facebook (link), vědí, že po Budapešti následoval Berlín, ze kterého uvidíte také další milion fotek :D. 
Vždycky jsem chtěla natočit nějaké krátké video na instagram, což se mi v Berlíně bohudíky povedlo. Takže vy, kteří mě nesledujete na instagramu, tak můžete vidět zde dvě krátká a kapánek nekvalitní videa zde :). 

První video je z blešáku v Mauerpark z Berlína, který jsme navštívily v neděli ráno. Koupila jsem si tam spoustu skvělých věcí a tu, ze které mám největší radost, uvidíte ve videu :). 


Druhé video pochází z okolí slavné Braniborské brány. V ten den tam probíhaly jakési politické protesty a pochody, takže celé okolí bylo pro mhd uzavřené, o což víc jsme se mohly kochat okolím :). To video má pro mě strašně zvláštní kouzlo tím, že v něm křičí jakási žena, která mluvila do davu lidí. Paradox je, že to vůbec nezní jako německý jazyk, přičemž jí tam naslouchalo asi 500 lidí... 

5 komentářů:

  1. Eliško seš na těch videích snad ještě sympatičtější než na fotkách <3 natáčej víc! :D

    OdpovědětVymazat
  2. jsi nádherná! skvělý foťák:)

    OdpovědětVymazat
  3. Achhh, ten polaroid!!! :O ♥ Skvělý úlovek!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, chystam se do Berlina a nikde nemuzu najit info o tom, jestli se blesaky konaji i v zime? Nevis prosim, jak to s nimi je? Chystame se tam za tyden.
    Diky moc!:)

    OdpovědětVymazat