pondělí 8. dubna 2013

dive in your life

Když některým chybí popisky k článku, tak se dneska trochu rozepíšu :). Začnu outfitem, který je dost jednoduchý, až se sama sobě divím, že jsem si tak obyčejnou kombinaci oblékla, protože nesnáším jednoduchost, klasiku, atak dále. Tím tedy myslím na sobě, nikoliv na ostatních. Na jiných blozích vídám denně minimalistické outfity, které se mi líbí, ale co si budeme povídat, mně by takový outfit prostě nešel :D. Čepice jsou teď pro mě základem číslo jedna a doufám, že je ještě alespoň do května unosím, protože je plánuji nosit i k odlehčenějším outfitům. Konkrétně tuhle jsem si koupila od Martina. Myslím, že je z topshopu a abych pravdu řekla, je to asi ta nejkvalitnější věc, kterou z něj mám.  Čemu bych ale ráda věnovala pozornost je mikina, kterou jste mohli vidět už v minulém postu. Koupila jsem ji v nejlepším sekáči, který jsem objevila díky své nejlepší kamarádce, a to za neuvěřitelných 59 kč. Upřímně, nikdy jsem na mikiny nebyla a vždy jsem dávala přednost svetrům, až v poslední době se můj šatník hromadí mikinami (převážně ze sekáčů), ale vždycky to byly takové ty klasické, přes hlavu přetahovací. Proto se sama sobě divím, že mě zaujala tato rozepínací. A zaujala mě natolik, že ji teď nosím každý den a nejradši bych ji už nikdy nesundala :D, je totiž neuvěřitelně pohodlná a teplá :). Co vy, nosíte mikiny ? Jaké typy ?

Po dlouhé době přikládám písničku. Nevím, jestli jí znáte, ale mě zaujala tím, že není ve stylu, který normálně poslouchám, ale přesto si jí pouštím pořád dokola a mám ji čím dál tím radši. V práci, když jsem zavřená celý den na kuchyni, si vždycky zapínám svoji nejoblíbenější stanici, a tím je RADIO EXPRESS. Hrají tam všechny druhy stylů, které mám ráda, takže mi skladby, které pouští, vyhovují. Hlavně, není to jako nějaká EVROPA 2, kde opakují pořád 5 stejných písniček dokola, takže při poslouchání narážím na dost skvělých, nových písniček/interpretů. V telefonu mám nainstalovanou aplikaci SHAZAM, kdy mobil přiložíte k rádiu a ten vám najde skladbu i interpreta. Bohužel ji nestačím využívat, protože buď mám plné ruce práce nebo mám na sobě zrovna rukavice a nechce se mi v nich sahat na telefon a nebo mám strach, že mě někdo seřve, že nepracuji jak mám ( v prostoru malém pár metrů na mě totiž míří 10 kamer ze všech stran). Proto jsem ráda za EXPRESS má zaznamenávání songů opravdu vymakané. Zaznamenává totiž songy na minuty (třeba hraje song v 15:45 a díky tomu, že "harmonogram" songů publikuje na svých stránkách, můžu si pak písničky dohledat :).. Takže mně stačí, když si zapíši čas, kdy song hraje. V kuchyni to tak občas vypadá jako u nějakého matematika :D, protože na všech možných papírech, které mám zrovna při ruce (objednávky, výdejáky, odpisy, měření teplot..) je za sebou v sérii několikero čísel, ve kterých se orientuji jen já.. :D.
No, tak jsem se zase rozpovídala, tak si dáme v dalších pár postech od popisků asi zase pokoj :), ale kdybyste měli nějaké dotazy, tak určitě ASK a nebo facebook.






triple sole creepers -EBAY.com/skirt - H&M/shirt,jacket,sweatshirt - SECOND HAND/beanie - TOPMAN/bag - Foo fighters concert

26 komentářů:

  1. jojo Mikiny teď jedou a tahle má super melír, vypadá to s krátkým křivákem moc dobře :)

    Check my Blog - mayafoxwithlove.blogspot.cz !

    OdpovědětVymazat
  2. skvelyyyyyy <333 miluju jak jsi v jednotnych barvach a k tomu pop ty vlasy :) jsi nejlepsi

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě skvělý :)I tenhle minimalistický styl ti sedí, taky co ne, že :)
    A mikiny nosím poslední dobou častěji a raději ačkoli dřív jsem dávala taky přednost svetrům :) A mám ráda všechny typy-přetahovací, rozepínací, s kapucou i bez :)

    OdpovědětVymazat
  4. klasicky paráda !! :)
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. krásná, taková mikina by se mi hodila taky, ten váš sekáč je prostě poklad :) u nás jsem zatím nic nenašla

    OdpovědětVymazat
  6. No jednodušší než obvykle,ale bombový, strašně ti to sekne!

    OdpovědětVymazat
  7. O té aplikaci jsem už přemýšlela ale myslím že už se mi nevejde do mobilu. :D Ale rozhodně je to super vynález! My s Martinkou věčně nějaký songy hledáme hrozně dlouho jen na základě nějaké melodie nebo úryvku textu. :D

    A ještě k fotkám - ty vole, ty nohy! Ty mě fakt sereš, máš je boží a ještě si stěžuješ! (mohla bych na ně kouka all day all night) :D ♥

    Co se týká outfitu, když mi někdo řekne "Elisa Line", hned si prostě vybavím tenhle Tvůj naprosto jedinečný styl. :) Jsi důkaz toho, že člověk může vypadat perfektně a nemusí mít hadry od Šanelu či Dióra, že. A taky že se v sekáčích dají najít fakt poklady. :)

    :-*

    OdpovědětVymazat
  8. výborný outffit! tvoje creepersky miluju čím dál tím víc, i když se mi dříve nelíbily. Mužu třeba poprosit jestli by si neudělala post s blogy, které ráda čteš a ráda nám je doporučíš?!(třeba i nějaké klučičí blogy) Děkuju! <3 YU!

    OdpovědětVymazat
  9. máš úúúžasný štýl :) :3

    OdpovědětVymazat
  10. chci mít takové nohy jako ty krásné štíhlé, ne jako mám já oplácané, strašně se mi líbí, že máš úzké kolem kotníků i lýtka!
    a mikiny mám ráda přesně ty samé jednou jsem si šla tak do sekáče a koupila jsem si šedou klasickou, ale byla jakoby pletená a na štítku 100% kašmír, tak za těch 100kč zadarmo :D

    OdpovědětVymazat
  11. Články, ve kterých jsou jak články, tak popisky, mám uplně nejraděj :-)

    Co se týče outfitu, tahle jednoduchost se mi na tobě strašně líbí, fakt ti sekne!! Mikina vypadá dobře a i když kombinaci černé a šedé vůbec nemám ráda, tohle je fakt skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  12. Týjo, já nevím jestli bych do creepers šla, mě přijdou takové těžké od pohledu a asi bych v nich neuměla chodit, když vidím prostě tu výšku. Ale vypadají tak zajímavě a skvěle ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. jsi nej-lepší!! tyhle mikiny poslední dobou úplně miluju..obzvlášť v tom počasu-nepočasu,kdy už mě nenapadá co si oblíct,je to ideální. a taky... pohodlí na 101% :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty máš tak krásné nohy!:D Né fakt, dlouho jsem tak krásné neviděla a v této sukni to ještě vynikne! Moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrej outfit a tu pisnicku zboznujuuu

    OdpovědětVymazat
  16. Máš fakt luxusní nohy, Eli, jen ty creepers jim nedávají dost prostoru vyniknout, jedu očima od sukně dolů a na nohách creepers >.<

    OdpovědětVymazat
  17. dokonalost sama !! zbožnuju tvoje vlasy, tvoje nohy a tvůj styl ♥

    OdpovědětVymazat
  18. tohle ti moc sluší :)) a kdypak sis zesvětlila vlas? co je to za barvu ?:))

    OdpovědětVymazat