čtvrtek 28. února 2013

all i need

Mám pro vás ukázku menšího wishlistu. Je to taková rychlovka splácaná v 1 v noci po celém dni v práci, ale pokud byste chtěli, udělám obsáhlejší post.
Všude na internetu se teď objevují trendy na jaro 2013 a ostatní blogerky se na tyto trendy také zaměřují. Protože jsem samozřejmě o spoustě trendech slyšela/četla, vím, co bude "in" a co ne :D. Každopádně, kdo mě dobře zná a čte můj blog pozorně, tak ví, že trendům příliš nefandím, většina z nich mi totiž nesluší a nebo na ně nemám postavu. Takže letošním pruhům, lesklým materiálům, kostkovaným vzorům, kostýmům, podprsenkovým topům, oblečení inspirované orientem a volánům, se ráda vyhnu.

Proto bych ráda udělala článek o tom, co bude mým hlavním trendem, co budu nosit já, jak budu kombinovat, atak dále. Protože né každému sluší to, co návrháři vymysleli na jaro 2013, myslím, že by se někomu z vás můj článek mohl líbit/hodit (ale samozřejmě nechci předvídat). Takže mi dyžtak dejte vědět do komentářů, zdali byste tento článek uvítali nebo se ho mám zdržet.


Co se týče wishlistu, vezmu to tak nějak postupně:

Biker jacket, kterou můžete vidět na obrázku pod brýlemi, jsem našla na stránkách háemka, bude z kolekce TREND. Já jsem se do ní absolutně zamilovala. Viděla jsem totiž už spousty biker jackets a právě tahle je pro mě ta moje vyvolená.
Čepice budu nadále nosit i na jaře, protože jedna z mála věcí, které mi jdou, jsou právě pokrývky hlavy. A super je, že jsem na ebay našla miliony prodejců, které prodávají skvělé čepice v mnoha barvách za 2 dolary a s free shipping.
Kalhoty nemám příliš v lásce, dalo by se říct, že obecně nejradši nosím kraťasy, sukně a šaty. Každopádně bych to letos chtěla změnit a trochu vybočit ze své klasiky "černé skinny ke všemu". Na mém wishlistu jsou jedny červené plísňové, pak ripped jeans, boyfriend jeans a také ty, které můžete vidět na mně, foceno v kabince v háemku. Krásnější zelené kalhoty s detaily jsem ještě neviděla.
Boty - na řadě jsou další creepers, tentokrát v burgundy barvě. Plánuji si s nimi objednat i klasické černé, semišové, protože ty kožené, co nosím už rok, jsou nepoužitelné a zničené stálým nošením. A dalšími, po kterých momentálně nejvíc toužím jsou černé martensky, takové ty klasické, nižší. Minulý rok jsem neskutečně toužila po litách od JC, ale ty mě přešly a naopak jsem se zamilovala do martensek.
Mikina, taková ta hodně vzorovaná, kterou vidíte vedle plísňáků, je momentálně to, o čem sním. Nic dokonalejšího jsem už dlouho neviděla. Je ze zary, kde teď opravdu prodávají samé dokonalosti. Škoda, že tak drahé, ale tahle mi za 1500 stojí. 
Leather biker jacket je na mém wishlistu už dlouho. A myslím, že jsem se konečně přemluvila investovat hříšné peníze do nějaké opravdu kožené, v pánském stylu, trochu rockové. Na ebay jich je miliony.
Skater skirt je jeden z mála typů krátkých sukní, který mi vyhovuje. Takže je na čase si pořídit nějakou klasickou černou a pak bych chtěla třeba i šedivou a zelenou :). Šaty, které vidíte úplně v pravo jsou přesně v té délce, kterou mám ráda, takže jsou objednané, také ebay (kde je mimochodem seženete za 180 kč, stejně tak jako dalších milion skvělých věcí, které denně přidávám do záložek v ntb :D).
Batohy a kabelky jsou nedílnou součástí outfitu a mně padly do oka tyto dvě. Hnědý pytel, lehce v indiánském stylu s třásněmi? Ach můj bože ♥ a do té černé kabelky na druhém obrázku jsem se zamilovala, asi si pro ni do topshopu brzy zajdu.




Ještě bych vám ráda ukázala šaty, které jsem si včera objednala. Pravdou je, že po nich toužím od první chvíle, kdy se objevily na topshopáckém eshopu. Bohužel za cenu 150 liber by mi stály jen v případě, že bych vydělávala spánkem (tzn. měla bych na kontě miliony). K mé obrovské radosti jsem je našla levněji a samozřejmě hned objednávala. Určitě je na mně brzy uvidíte. Plánuju je nosit spíše elegantněji, takže to bude asi poprvé, co mě na blogu uvidíte v lodičkách a s clutch v ruce :D. Líbí se vám ? 

19 komentářů:

  1. Šaty boží, pro topshop mám slabost takže jistota. Ta mikča ze zary je dokonalá, taky jsem nad ní hooodně uvažovala..jak říkáš, jsou věci, za které ty prachy stojí. Stejně jako biker kožená bunda - investice :)
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty jsou hodně zajimavé, ale krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno je fakt super!šaty se mi taky moc líbí.. určitě ti budou slušet :)

    OdpovědětVymazat
  4. Takto jsem teda na ty šaty a tebe v nich zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  5. super wishlist :)
    a šaty jsou krásný a mají dobrý střih, podobný mám v plánu ušít na jaro/léto a bude jich hodně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné šaty sis objednala ! Budou ti slušet !

    OdpovědětVymazat
  7. martensky si tento rok snad též konečně budu moct dovolit koupit a ty šaty jsou nádherné, už se těším, jak je zkombinuješ do outfitu:))

    OdpovědětVymazat
  8. Spoustu věcí si chci taky pořídit a ty šaty jsou úplně nejlepší, těším se až je na tobě uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  9. je super že sis ty šaty objednala, už je na tobě uplně vidim ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Ty šaty jsou krásné, těším se na fotky v nich! :)
    Zúčastni se giveaway o DIY psaníčko na mém blogu :)
    http://newayofashion.blogspot.cz/2013/03/giveaway-o-psanicko.html

    OdpovědětVymazat
  11. ja strašne chcem ten krivák.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. link na saty z ebay, prosim prosim prosim!

    OdpovědětVymazat
  13. Ty kanady jsou super, taky se těším až nám předevedeš tyhle krásný kousky na sobě:)
    Moc se mi líbí tvoje články, jsem nový follower:)

    OdpovědětVymazat
  14. ty šaty jsou nádherný!
    já to mám tak nějak podobně, hlavně bych si chtěla pořídit nějaké další creepers nebo tenisky s platformou něco jarního letního prostě a biker jacket je na mém dreamlistu, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super wishlist! A ty šaty jsou vážně dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  16. ty máš asi malinkou nožku, viď? Já mám martensky, skoro nový, kterých bych se ráda zbavila.

    OdpovědětVymazat