úterý 9. října 2012

easy way out

Tento svetr je jeden z mých nejlepších úlovků z radotínského second handu. Obecně tam nejvíce nacházím skvělé svetry, takže pokud chcete nosit svetr za 30 kč, určitě se tam stavte :). Tento outfit je focený někdy před dvěma týdny (alespoň myslím), kdy ještě nebyla taková zima, takže jsem pod sukní měla odhalené nohy a oblíbené mokasíny se zlatými detaily :). Takové počasí by mi vyhovovalo pořád, protože strašně ráda nosím sukni s odhalenýma nohama a k tomu svetr.
Fedora stále zůstává jednou z mých největších srdcovek v šatníku. V počítači mám za tyto dva týdny nafocených spousty dalších outfitů právě s ní. 









shoes - NEW YORKER/skirt - PRIMARK/sweater - SECOND HAND, Radotín/bag - ?

41 komentářů:

  1. Hezke, jen je velka skoda, ze to uz je popadesate stejne... fakt skoda, zadna inspirace. Od slecny, ktera se prezentuje jako modni blogerka, by to chtelo neco vic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za kompliment :)
      a k tomu dalšímu, předně si nemyslím, že bych byla nějaká modni blogerka, pouze prezentuji to, co mě baví, je to taková moje náhražka za to, že nemám facebook. Kdo chce, ať se podívá, kdo nechce, nemusí :). S kritikou se samozřejmě počítá. Tady ani není zájem být za každou cenu originální, jsem jaká jsem, měnit se a snažit se o něco, v čem bydch se necítila sama sebou by spíš podle mě bylo šlápnutí vedle. A tak, jako Ty, ani já tuto připomínku nemyslím zle :).
      Měj se krásně.

      Vymazat
    2. Ahoj Elisko, diky za reakci. Brala jsem to tak, ze pokud zde prezentujes sve "outfity" a kazdy post je predevsim plny fotek Tveho obleceni, tak se jedna o modni blog, proto jsem si dovolila udelat poznamku k temto Tvym strankam jakozto k modnimu blogu. V kazdem pripade Ti preji hodne inspirace, nejen v modnich blozich, ale hlavne jinde. Dobrou noc!

      Vymazat
    3. já jestli teda můžu taky přispět pozitivní připomínkou. mě přijde, že ať si vezme Eliška cokoliv, umí to nosit a na fotkách spíš než oblečení vyniká její osobnost. nevím jak to jinak popsat :)

      Vymazat
  2. tvoje oblikani nejde z tebe. neslusi ti a nevypadas v tom prirozene. je to jen tva umele vytvorena idea slusivosti a pozy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za názor, ale já se právě v tomto oblečení cítím nejlépe. Hledala jsem se dlouhou dobu a jsem ráda, že jsem se našla. Tohle jsem já, opravdu to není nic mnou uměle vytvořeného :).
      a když jsme u toho, odkdy musí styl člověka vyzařovat z něho? Tolik lidí se z nějakých důvodů skrývá za "něco, někoho, za oblečení". Znám tolik lidí, kteří se vůbec neoblékají úměrně svým zájmům,stylu hudby, atak dále. :)

      Vymazat
    2. Mně naopak přijde, že takové oblečení se k tobě hodí, sluší ti. Sice svetr s letní sukní mi nejde dokupy vůbec na nikom, ale to je můj problém. :D Takže já ti fandim. :)

      Vymazat
    3. Zvláštní ,ale já bohužel naprosto souhlasím ...

      Vymazat
  3. Me se tohle naopak na tobe moc libi, tenhle styl ti slusi!

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju takovýto styl! Perfektní!

    OdpovědětVymazat
  5. já naopak mám tvůj styl velice ráda :) rozhodně není nudný a pro mě, jako milovnici sekáčů a svetrů je tohle super :) jinak tenhle tvůj svetr vypadá úplně jako ten, co má Pavli od American Apparel! takže rozhodně skvělý kup! :)

    OdpovědětVymazat
  6. - bavi ! moc moc
    predevsím proto, ze je to dokonale autenticky .)

    OdpovědětVymazat
  7. jeden z tvých nejlepších! fakt parádička :)

    OdpovědětVymazat
  8. mám podobný svetr taky že sekáče :) sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  9. ten svetr je suprovej a já bych jich teď potřebovala aspoň milion :D

    OdpovědětVymazat
  10. Lídí se mi že máš ten svůj styl a dokážeš nesčíselněkrát promíchat všechny kousky z tvého šatníku a pokaždé to vypadá jinak (skvěle) !.Přitom se pořát držíš svého stylu a to je to nejlepší + to jak se umíš na fotce usmát dodává celému outfitu pozityvitu a ten správý šmrnc! JEN TAK DÁÁÁL!!!!je prostě perfektní jak jsi sama sebou.

    OdpovědětVymazat
  11. právě toto je ten styl, který na tobě miluju <33 strašně ti to sluší, nemůžu se vynadívat! ))

    OdpovědětVymazat
  12. tahle kombinace se mi moooc líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  13. pekná kombinácia ale už dosť "okukaná" :(

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ach jo, já chci ten sekáč mít tady! U nás když už seženu svetr, tak stojí kolem stovky a tím pádem si jich nemůžu dovolit tolik.. A přitom bych jich potřebovala tolik.
    A tobě to zase moc sluší, ten tvůj styl je super :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já osobně už si na tobě ani jiný styl nedokážu představit.. :) Tohle je perfektní. A vůbec, minulý článek mě přesvědčil, že jsi celá perfektní! :D Bože, miluju všechno tvoje oblečení! A tenhle svetr ti pekelně závidím. Ta meruňková barva je nezvyklá a super..

    OdpovědětVymazat
  16. síce to nie je presne mj štýl ale na tebe sa mi páči ;) vážne ti to sekne ;)) a sveter je úplne božíí

    OdpovědětVymazat
  17. myslím si, že i když se někomu může stát, že ten člověk se snaží být jen IN .. přitom mu to může jít prostě od srdce se takto oblékat, já bych se takhle asi neoblékla, ale tohle jsi ty! a tobě to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  18. ten svetr je prostě nejlepší a mě se to na tobě moc líbí v té sukni musí být neuvěřitelně skvěle, jinak bych byla ráda, kdybyses mrkla na mail co jsem ti psala, děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  19. Kdybych byla z Prahy,hned si pro nějaký svetřík běžím,jinak teda musím ti to pocválit :)

    OdpovědětVymazat
  20. mas cim dal lepsi fotky! (a posty a outfity a tamto a tohleto)

    OdpovědětVymazat
  21. Opět skvělýýýýýýýýýýýýýý!

    OdpovědětVymazat
  22. krásné :) Dřív se mi tvoje outfity moc nelíbily, ale asi jim začínám přicházet na chuť :D

    OdpovědětVymazat
  23. chci taky nějakej takovej suprovej sekáč! :) svetr je super

    OdpovědětVymazat
  24. ach ti anonymové...
    tvůj styl se mi k tobě hodí asi nejvíc jaký se mi kdy ke komu hodil, originality máš habaděj a ty sama jsi inspirací pro mě!
    <3

    OdpovědětVymazat
  25. Užasné!! Ten svetr má nádhernou barvu♥

    OdpovědětVymazat
  26. jako tento svetr za 30 kč? vypadá dokonale a sluší ti:)

    OdpovědětVymazat
  27. Ty jsi hroznej John Lennon :D Prostě ty brýle a kloubouček! A neber to prosím nijak špatně, naopak!
    M.

    OdpovědětVymazat
  28. ty nemáš creepers! :D
    moc Ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat