neděle 30. září 2012

you've got the love

Když jsem před pěti měsíci stála v jednom obchodě v Notting Hill, v Londýně, a zkoušela si první creepers (ty, které znáte z outfitů), nevěděla jsem (a kdyby mi to někdo řekl, ani bych nevěřila), že se u mě zrodí naprostá láska a fanatismus právě ke creepers. Stalo se, a já jsem doteď Pavlínce vděčná za to, že mě tehdy přemluvila (protože jsem si je původně kupovat ani nechtěla), abych je brala.
Nejradši bych měla všechny creepers na světě, ale je to bohužel nemožné :D. Byla jsem proto neskutečně šťastná, že jsem na ebay.com našla několik prodejců, které sice neprodávají pravé undeground creepers, ale jsou téměř totožné a proti těm pravým za pár korun. Tyto dvoje, které vidíte na fotce jsem si včera objednala a nemůžu se dočkat, až mi příjdou :). 

creepers - EBAY.com

Dalším přírůstkem v mém šatníku je tento kabát. Nevěřila jsem, že na sebe kabát vůbec seženu, protože ať jsem si vyzkoušela jakýkoliv, vypadala jsem v něm buď jako kocour v botách a nebo přísná učitelka. Žádný se mi nehodil k mému stylu oblékání. Když jsem tento objevila v mangu, líbil se mi, ale nedovedla jsem si ho na sobě představit. Často jsem ho ale viděla na slečnách, které měly dost podobný styl oblékání a utvrdilo mě to v tom, že mi půjde. Bohužel, v mangu už jsem ho nesehnala, proto jsem moc ráda, že ho měli na jejich webových stránkách, kde jsem si ho objednala :). 
                                                                                                                                                                                                                       coat - MANGO


Tyto, tzv. triple sole creepers bohužel nejsou na prvním obrázku, ale měly být. K mé obrovské lítosti je právě v černé barvě mají na ebay vyprodané :/. Skoro jsem to obrečela, protože jsou nejdokonalejší na celém světě. Opravdu, krásnější boty jsem snad v životě neviděla, i když dost z vás se mi za to asi vysměje :D. Chápu, že pro dost lidí jsou to naopak ty nejhnusnější a nejodpudivější boty na světě. Pro mě jsou ale tyto 'smetáky' na nohou nejkrásnější. 
Každopádně, já je dál budu sledovat, třeba přidají další na sklad, protože jinde jsem je za tak super ceny nesehnala, ačkoliv jsem projela internet odshora dolů. Kdyby měl někdo z vás nějaký tip, kde je sehnat, budu vám moc vděčná.

zdroj: google.com

Máte také nějakou 'závislost' na nějakém typu bot ? :) Které jsou pro vás ty nejkrásnější, na které nedáte dopustit ?

27 komentářů:

  1. creepers sou nejlepsi boty na svete :D zavidim ti ty studded :D <3

    OdpovědětVymazat
  2. mně se líbí všechny tři, jsou supr! kolik přibližně stály?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jedny 700, druhé 900 :). Ale mají tam i mnohem levnější. Já si budu ještě objednávat vínový a ty mají za 500 :)
      (ceny jsem uvedla i s dopravou do ČR)

      Vymazat
  3. prosím ťa dáš mi link na tie studded?
    mamča mi plánuje kúpiť na vianoce a presne po takých túžim!
    vďaka:)

    www.leavall.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Sú krásne! V Londýne som ich tiež videla veľa a teraz ma mrzí, že som si žiadne nekúpila :/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem závislák na svých creepers, ale o těch triple sole pořád nevím, co si myslet.. :D Jinak ti přeju, aby ti fakt z ebaye přišlo to, co sis objednala.. já si objednávala creepers taky přes ebay, měly vypadat jako ty první, co sis vybrala a doopravdy mi přišly s mnohem většími puntíky.. zkrátka jako bych zabila dalmatina.. :D nu což, stejně je mám ráda.. ale ty malé puntíčky jsou , pravda, hezčí.. :) Škoda, jen že jsou všechny černé, já se rozhodovala ještě mezi vínovou, ty by ti určitě taky slušely (bot není nikdy dost, tak třeba jednou.. :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nenee, teď si mě celkem vyděsila :D no uvidíme. Jinak triple sole, taky jsem nevěděla, ale čím víc je nemůžu mít, tím víc je chci.. jsou nádherný, ale myslím, že vyjít v nich chce silný žaludek :D. No, doufám, že to někdy budu moct risknout.
      Jinak neboj, vínové tam mají za 500 kč i s dopravou, ty budu objednávat příští měsíc, a pak ještě další barvy, a na jaro chci šedé a bílé :). A viděla jsi tam ty vínové se studs ? Ty bych brala taky :).

      Vymazat
    2. To teda chce.. Už teď se na mě všichni dívají jako na rybáře, když si vezmu camo bundu.. :D Hold, máme to těžký.. a vínové se studs jsem viděla! Jsou úplně huuu!!

      Vymazat
  6. Ty studded.<33 boože, jsou dokonalý. A jsem zvědavá na ten kabát. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Me se líbili, když jsem je videla v H&M. Ale ty studded vypadají moc pekně. Zrovna tyto se mi zrovna nelíbí :D je to jen můj názor :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja som závislá na svojich JC Litách :) viem že je už vela fakeových všade možne ale ja som hrdou majitelkou pravých a milujem ich!!

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ty se studded vypadají skvěle, už se těším až je na tobě uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  10. nemůžu si pomoct, mně připadají prostě ošklivý.
    ale hlavní je, že z nich máš radost a nosíš to, co se ti líbí bez ohledu na to, co si myslí okolí:)

    OdpovědětVymazat
  11. pak musíš udělat článěk o kvalitě.Nedávno jsem si objednávala z jednoho polského obchodu boty ve stylu creepers, byly jak z papíru.Člověk by je dvakrát vzal a ony by se rozpadly. Jako na pohled moc pěkný, ale pak to vemeš do ruky, a jsou tak strašně lehký, fakt jak papír, až podezřele lehký. Tak putovaly zpátky... Tak se těším recenzi -teda doufám že bude :D A možná přihodit odkaz by taky nebylo marný, i když aby pak celá praha chodila v creeperskách...

    OdpovědětVymazat
  12. tyjo, už se těšim na nový creepersky až je budeš nosit. nikomu nesluší jako tobě :) no a já se teď snažim sehnat ty wedges tenisky...

    OdpovědětVymazat
  13. já mám svoje děsně ráda, až na to, že jsou šedé a děsně zasviněné :D
    jsem z malého města a lidi se na mě dívají dost blbe a já bych si přitom chtěla strašně moc pořídit aspoň ty dvojté černé, jsou nejbožejší <3

    OdpovědětVymazat
  14. Ach tie čierne studded creepers sú úžasné!! ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Jednoznačně Chelsea boots miluji je! <3 propadla sem jim úplně maximálně.

    OdpovědětVymazat
  16. Nemohla by jsi sem dát linky na ty prodejce? prosím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až mi boty příjdou, tak budu dělat článek, a právě i tam bych uvedla prodejce, abyste věděli, jestli jsou opravdu seriózní a jestli vše přišlo, jak mělo. A když zadáš do ebay.com creepers, najdeš jich tam i tak milion :).

      Vymazat
  17. líbí se mi na lidech, ke kterým se hodí a kteří vědí, jak je nosit, což ty jseš :) takhle vyhraněné boty, které bych milovala, nemám, co se mi líbí, to nosím. ale podobně to mám s uggs, stejně si je na zimu pořídím, ať už jsou hnusné, divné, tlusté, zkracují nohy, jsou asexuální, odpudivé, vypadají jako papuče nebo co všechno jsem o nich četla/slyšela. chtělo by to trochu víc tolerance ve světě, ať už kvůli těm, co se bojí obout creepers, nebo dělat cokoli jiného, na co okolí není zvyklé.
    už se moc těším na všechny ty outfity :)

    OdpovědětVymazat
  18. zajimave:) v praze jsem si vzdycky rikala, proc tyhle boty vybec nevidim... ted ziju v glasgow a nosi je tu spousta holek :)

    OdpovědětVymazat