pátek 7. září 2012

autumn wishlist

Abych pravdu řekla, tak tohle je druhý wishlist, který na blogu mám (když nepočítám ten do Londýna). A rozdíl mezi nimi je téměř rok. Je divný, že ten minulý jsem dělala také na podzim :D. Možná to bude tím, že toto roční období obecně nemám příliš v lásce a asi si ho chci zpříjemnit tím, že bych si do něho mohla alespoň pořídit něco, čím si zpříjemním prošedlé zimní a podzimní dny. Když se na ten celý wishlist podívám, musím se smát, je to obrosvký mix stylů, ale vůbec mi to nevadí, já si s tim pak pohraju :).

zdroj: google.com


Vy, kteří čtete můj blog déle už určitě víte, že jakékoliv trendy a módní hity jdou naprosto mimo mě. Jednou za čas se ale objeví něco, co mi naprosto vyrazí dech, minulý rok to byly ponožky v sandálech, tento rok je to army camo bunda. Do toho vzoru jsem se naprosto zamilovala, a i když se mi na mužích nelíbí, na ženách ho naopak obdivuji, a proto vím, že v mém šatníku tento kousek určitě přibyde. Nejvíce se mi líbí tyto dvě, které mám na obrázku, jedna je z asosu, druhá z topshopu. 
Další must have věcí je triko, přesně s tímto výstřihem, a středně dlouhým rukávem, ráda bych si ho pořídila v bílé, černé, šedé, vínové a jedno s pruhy.
Co se týče bot, tak bych si ráda koupila chelsea, pak chelsea na podpatku a také bílé conversky. O creepers ani nemusím mluvit, ty jsou samozřejmostí :D.
Hippie a aztécký vzor u mě poslední dobou vedou. V tom aztéckém jsem si nedávno něco pořídila, tak snad to uvidíte v new in. Hippie batoh a náramky jsou pro mě jasnou volbou :).
Nechci se moc rozepisovat, stejně to nikdo číst nebude :D, takže to ostatní shrnu do jednoho odstavce. Vesta z kožešiny, buď světlá nebo černá, american rebels tričko (pokud ho seženu), vzorované legíny, dip dye věci, nejen kraťasy, studded peněženka a kšiltovka. A také mi nebude chybět klasická balvněná čepice :). Něco, jako má lee happy.

Jaký je váš wish/drem /must have list ? :)

15 komentářů:

  1. máš tam teda docela mix, ale všechno si na tobě umím představit a hodí se mi to k tobě! :)
    taky bych chtěla nějaký hipster batoh, vzorované a vínové kalhoty, ještě něco vínového a chelsea boots taky, křívák nutně potřebuju, no není toho málo! :D
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  2. na takovou kabelku s cancourama jsem dneska koukala v urban outfitters :) ja jsem se zase dala do kozenych bund, mam jeden cernej krivak, jeste bych chtela jednu hnedou, asi taky krivak (jinak vypadam jak gestapak)

    OdpovědětVymazat
  3. Já momentálně chci vínový bandeau a bodycon sukni a možná nějakou kabelku...jinak nic.

    Jo a jednu dipdye džínovou bundu mám na blogu k prodeji, tak se mrkni: http://renatasshop.blogspot.com/2012/06/ombre-denim-jacket.html

    OdpovědětVymazat
  4. nějaké věci bych si vybrala, třeba creepers sháním už strašně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už svůj wishlist mám, můžeš se tady na něj mrknout: http://theprettydays.blogspot.cz/
    Budu moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  6. pár věcí je na mém pomyslném wishlistu taky:))

    OdpovědětVymazat
  7. taky bych si u tebe vybrala :) hippie tašku jsem si zrovna včera objednávala z netu a náramky ti klidně vyrobím :)

    OdpovědětVymazat
  8. super věci, ty barevné náramky si chci taky pořídit ;)

    OdpovědětVymazat
  9. já bych chtěla vysoké conversky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky chci nějakou takovou vestičku:D jen nemůžu nikde najít nějakou, která by se mi fakt líbila:)

    OdpovědětVymazat
  11. já bych chtěla strašně parku, ale nějakou černou nebo tmavě modrou přinejhorším béžovou :)
    a taky chelsea boots, ty jsou jako první :D

    OdpovědětVymazat
  12. Mé must have je černý zimní kabát(nejlépe dlouhý), to je vše.

    OdpovědětVymazat
  13. Super věci. Aztécké vzory jsem si poslední dobou také moc oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Miluji maskáčový vzor - můj odškrnutý kousek z wish listu je tneto http://www.superleginy.cz/cz/produkt/leginy-maskace.html#13914361

    OdpovědětVymazat