čtvrtek 31. května 2012

come in

Po dlouhé nečinnosti se vám vracím zpět, nemůžu stále říct, že v plné síle, ale snad se mi chuť do blogování (nejen) vrátí zpět. Tento outfit jsem měla na sobě včera odpoledne a musím říct, že jsem se do kšiltovky naprosto zamilovala. Někteří si možná pamatujete na londýnský new in, kde jsem vám ji ukazovala :). Sice jsem si chvílemi připadala jako anglický post officer, ale nevadí, protože se mi kšiltovkovský look líbí a už dlouho jsem si kšiltovku chtěla vzít :).

Jedna moje úžasná čtenářka mi na zakázku vyrobila tento křížek na krk, náušnice a i prstýnek :). Je to šikulka, protože doplňky vypadají nádherně :). A dalším mým vítězným kouskem jsou tyto levi´s šortky, které jsem našla v radotínském second handu za neuvěřitelných 10 Kč. Původně to byly kalhoty, ale trošku jsem si je vydúitjourselfovala na hotpants :).














// shoes - from LONDON / handbag - EBAY / shorts - VINTAGE LEVI´S /  shirt - SECOND HAND RADOTÍN  /  jacket - FF //


Jinak bych vám chtěla všem strašně moc poděkovat za ty nádherné vzkazy (na které snad během zítřka odpovím), které mi přišly na FORMSPRING, jste nejzlatější na světě <3

A Také vás štve změna domény z blogspot.com na blogspot.cz ? Mě teda celkem ano, takže si zaplatím tu .com, mějte se nejkrásněji !

43 komentářů:

  1. páni sekne ti to ,ty vyrobené šperky vypadají opravdu dobře a popravdě jsem si změny na cz ani nevšimla ,ale com vypadá líp :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozne se mi libi ty masivni doplnky k tomu :))) parada

    OdpovědětVymazat
  3. Až pojedu do Prahy, první co navštívím bude Radotín! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Juchůůů...krásný outfit. Ty šortky a kšiltovka jsou úžasné. Sada šerpků se k tomu krásně hodí.

    OdpovědětVymazat
  5. jsem rada ze jsi blog nezrusila. perfektni outfit :)

    OdpovědětVymazat
  6. moc ti to sluší a tvoje vlasy jsou takhle nádherný!

    OdpovědětVymazat
  7. ty jo, s tou domenou jsem si toho ani nevsimla... asi si taky koupim svoji.. a moc ti to slusi! :)

    http://ivetsperspective.blogspot.cz/
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Kšiltovka ti sluší a vůbec nevypadáš jako post officer! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty ty sortky proste umis nosit !! Bajecna <3

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tahle kombinace se mi nelíbí. Kšiltovka nic moc a hotpants Ti podle mého názoru zrovna nelichotí. Ale jako vždy to zachraňuje Tvůj milý úsměv. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, já si toho všimla až teď...toho cz... no to je děsný!
    Jinak super outfit, vypadáš skvěle, ale to vždycky!

    OdpovědětVymazat
  12. Tyjo, já si té změny ani nevšimla! to je pěkně trapný!
    A víc by se mi líbilo, kdybys jí měla pořádně naraženou, takhle mi to hrozně rozčiluje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona když je naražená, tak to vypadá strašně, věř mi :D

      Vymazat
  13. Ty kraťasy vypadají naprosto perfektně! Super barva! :) A celý outfit ti strašně sluší.. já si té změny taky vůbec nevšimla.. je to divný.. ://

    OdpovědětVymazat
  14. Promin, ale podle mě máš moc široký stehna na to, abys mohla nosit až tak krátký šortky. Bejt o pár cm delší, lichotilo by ti to víc. A mam vtipnej pocit, že právě tydle džíny jsem měla v ruce, ale přišlo mi, že mi budou velký, tak jsem je tam nechala .D asi pro tebe. No nic, ale jsou pěkný .) A ještě k těm křížům, fascinuje mě, s jakým klidem se jimi ověnčíš, zkus si přečíst tento článek http://karolinaloskotova.blog.cz/1010/proc-a-jaky-kriz-je-destruktivni-doporucuji . Ne, že bych názory Alue kdovíjak respektovala, ale v tomdle něco bude. Měj se pěkně, ráda tě čtu .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, ale ten článek, na který odkazuješ, je jednoduše k smíchu, nedivím se, že autorka zakázala přidávání komentářů.. někdo prostě špatně snáší kritiku. :)

      Vymazat
    2. Asi se neumím vypořádat s kritikou, ale nesouhlasím s Tvým názorem, každopádně, děkuji Ti za něj a také bohudík, že jsem tak tlustá, že jsi tam pro mě ty kalhoty nechala :). Článek té slečny jsem četla a opravdu se jen směju :DD těším se jak komplet moje celá rodina shnije v pekle v tom případě :DD pocházím ze silně věřící rodiny, takže jsem odmala učená biblí, a tomuhle nevěřím ani náhodou :).
      Jinak děkuji :) i Ty se měj krásně.

      Vymazat
  15. Nádhernej outfit! A ty šperky jsou úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  16. ty šortky jsou prostě skvělé i křížkové doplňky :)
    já teda na nic špatného ve spojení s nimi nevěřím, takže je to perfektní!

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem ráda, že jsi zpět!:) Jsi nádherná, opravdu dokonalost<3

    OdpovědětVymazat
  18. pěkné doplňky :)


    http://adelinwonderland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Jůůůj, nevěřím vlastním očím, moje osoba v tvym textu! :D Juhuuu :)) Jsem moc ráda, že ti ty doplňky líbí, nebyla jsem si jistá zda ten prstýnek využiješ, protože jsem snad v žádným outfitu na tobě prstýnky neviděla :) nos je častějc, sluší ti!
    Ty kratasy jak ladí s kšiltovkou... <3

    OdpovědětVymazat
  20. No ty doplňky mě zas až tak neberou a šortky jsou přeci jen dost krátké.. ale jinak celkově zdálky vážně super!! a jsem pro kšiltovky... asi si taky nějakou podobnou pořídím!!! :)

    OdpovědětVymazat
  21. bod určitě za odvahu, protože takhle šortky jsou opravdu krátké:)ale co mi nesedí je tvar a nasazení té kšiltovky...šperk ve tvaru kříže je furt jen šperk ....

    OdpovědětVymazat
  22. Jsem ráda,že jsi přidala článek.:) Nechápu,proč tady to tebe někdo ryje,máš krásné nohy,tak se s nimi chlub! A taky nevidím nic špatného na křížích,sama je miluju,tak nevím,co zas ostatní dělaj tlaky.:) Asi ti závidí,že jsi tak stylová.<33

    OdpovědětVymazat
  23. ty šotky jsou opravdu skvělé !

    OdpovědětVymazat
  24. jooj, teraz ti musím závidieť! Za 10 Kč? :O Tak ma napadlo, že by si tam mohla nakúpiť fúry rifiel, prerobiť ich a na blogu predávať, čo myslíš?

    OdpovědětVymazat
  25. bavíš mě čím dál tím víc! a ty šortky jsou perfektní:) musím zase někdy do Radotína:)

    OdpovědětVymazat
  26. Já si té změny ani nevšimla tyjo :D Tak to je pěkně na prd.
    Outfit je parádní, nechápu ty kalhoty za 10Kč, neuvěřitelný.

    OdpovědětVymazat
  27. Dokonalý! Nejvíc ti to sluší a vyrobené šperky jsou super. Tvoje čtenářka by si s tím pěkně vydělala, když je tak šikovná. :) I ty jsi šikulka, šortky jsou prima! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je prodávám, zde je má galerie :)
      http://angeliee.rajce.idnes.cz/FIMO/
      A děkujuu :)

      Vymazat
  28. Tento styl ti to moc sekne! Vypadáš skvěle! :)

    http://lovelystuffbydasha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. šiltovka sa ti hodí že fest! a to .sk štve aj mňa. predsa len .com je .com :D

    OdpovědětVymazat
  30. Super celé! Veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tentokrát outfit nic moc... Ale ty second hand levisky jsou super úlovek! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc pěkný outfit, chtěla jsem se tě zeptat, co to je za úžasnou barvu co máš na vlasech?Já měla úplně stejnou,ale zrušili mi ji, tak jsem koukla po jiné,skoro podobně podle krabičky, možná ještě světlejší a mám to strašně tmavé,nechápu,ale jsem naštvaná,co já bych dala za to, mít tvoji barvu...! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, také mi zrušili barvu, kterou jsem měla strašně moc oblíbenou, to naštve :(. Tohle je Schwarzkopf , odstín 546 světle měděná, ale pokud máš hodně tmavé vlasy, tak Ti barva chytne až po druhém barvení :) Tak to třeba nabarvi jednou a za týden znovu, přeji hodně štěstí s barvením :)

      Vymazat
  33. Ahoj Eli. Tvůj blog je fajn a některé outfity se mi moc líbí. Nejlepší je ten v Oxford mikině a kostkované košili z Londýna, tak dobrý outfit se u českých blogerek moc často nevidí. Chtěla jsem se tě ale zeptat na jednu věc. Dělala jsem stejný kurz jako Pavlína a tady v tomhle outfitu vidím hned několik stylingových chyb a i v jiných outfitech. Čekala bych od ní, že ti jako tvoje kamarádka a stylistka třeba poradí jaké střihy nosit, nebo spíš nenosit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Předně Ti chci poděkovat za pochvalu, vážím si toho a jsem moc ráda, že se Ti některé moje outfity tak líbí. Víš, Pavlínka totiž ví, že i kdyby mi to řekla, strašně bych se tomu zasmála, protože já rozhodně nikdy nebudu chodit oblékaná podle jakýchsi standartů, pravidel atp.. Budu si nosit co chci, i kdybych v tom pro ostatní vypadala sebevíc směšně, pro mě je důležité jen a jen jedno. Zda li se to líbí mě a jestli se v tom cítím sama sebou. Ale když už jsme u toho, tak se moc ráda nechám proškolit od Tebe, na druhou stranu mě zajímá nestranný názor stylisty, jakých chyb se poučím, tak mě prosím pouč ( a nemyslím to zle !! opravdu mě to zajímá :) ) Děkuju !

      Vymazat
    2. Rozhodně nejsem stylistka. Chtěla jsem spíš vědět, jak na to, aby outfit opravdu slušel. Takže tohle určitě nejsou moje odborné rady spíš pár věcí, co jsem se naučila. Jestli se nepletu, tak nahoře nosíš větší velikost než dole. Máš větší prsa a celkově robustnější horníčást těla. Co mi nesedí jsou trička s výstřihem až u krku... víc by ti slušely větší výstřihy (tím nemyslím takové ty až do pasu) třebba jako u těch květovaných šatů. A stejně tak beztvaré svetry a mikiny, které nedefinují pas jsou spíš na klučičí typ postavy. A pak ještě délka...topy a podobně (ale i šortky) by měli končit pokd možno v co nejužší části...třeba nad nejširší částí stehen nebo pod ní...snad budeš vědět, jak to myslím, líp mi to nejde vysvětlit. Poslední věc je taková vyrovnávačka postavy...když si dáš tmavší top a světlejší kalhoty. Pro postavy se širokýi boky a poměrově menší horní částí těla to zase platí naopak.
      Ale jak jsi říkala, je důležité jak se cítíš ty sama. Nemá cenu abys cdila v něčem co je "stylingově správně", když bys v tom nebyla sama sebou. To je taky jedno z důležitých pravidel :-)

      Vymazat
  34. jses maximalni stylarka! uzasny blog! bozské fotky ***
    DOVOLUJEME Si TE POZVAT NA NAŠÍ GIVEAWAY! http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/05/vyrocni-g-i-v-e-w-y.html
    Budeme mo rády, když se zůčastníš a zkusíš své štěstí! :-) Budeme Ti držet palce! :-)

    OdpovědětVymazat