čtvrtek 3. května 2012

New in

Slíbila jsem vám, že nafotím věci, které jsem si za poslední dobu koupila. Většina toho je z nákupu z jednoho sekáče, který jsem nedávno objevila, respektive, objevila ho moje šéfová v práci, my jsme obě takový sekáčoví maniaci, takže ona mi vždycky doporučí nějaký sekáč a já tam okamžitě běžím :D. To díky ní znám textil house a ještě spousty dalších sekáčů. Sekáč, o kterým teď mluvím je na pankráci a jmenuje se second hand land. Je to second hand specializovaný na věci z UK, takže tam najdete většinu značek, která se vyskytuje převážně tam. Například věci z PRIMARKU, NEW LOOK, FOREVER 21, atp atp :). Pověděla bych Vám o tomto second handu více, ale nechám si to do dalšího review o second handu, kterým bude právě second hand land :).



Oversized džínovou bundu sháním už dlouho, takže jsem z ní byla nadšená. Pak tyto hotpans, které jsou ale z materiálu plavkového, takže je budu používat i jako spodek plavek. To růžové není ze second hand landu, ale je to speciální hřeben na prodloužený vlasy a je to zatím nejlepší hřeben, jakým jsem se kdy česala :).


Kdo čtete můj blog, tak víte, jak strašně dlouho sháním plavky s vysokým pasem, které ani v Anglii neměli. Proto jsem nemohla uvěřit, když jsem je v second hand landu uviděla za neuvěřitelných 80 Kč. Mám tyto a plus ještě ten černý spodek na prvním obrázku (50 Kč), který se dá zkombinovat s jakýmkoliv vrškem, protože černá je univerzální, takže můžu nakoupit vršky a mám miliony plavek s vysokým pasem :). 


Černou shopper bag nemám ze sekáče, ale od Pavlínky z eshopu a jsem za ni nejšťastnější na světě !!!. To vedle je něco na způsob ponča :). (second hand land 60 Kč)


A další pončo do sbírky. Je téměř totožné s TÍMTO z textil housu, které jste už na mě mohli vidět v jednom outfitu. Akorát je černé a bylo za 80 Kč, což je o dost levnější oproti textil housu. 

A poslední věcí jsou šaty s dlouhým rukávem, které jsem sháněla strašně dlouho, a asi jsem je sehnala pozdě při těchto vedrech :D. Kšiltovku mám novou už dýl, ta je zase ze sekáče z Radotína :). 

A co Vy ? Koupili jste si něco nového za posledních pár dní ? :) Jak se máte a jak si užíváte sluníčko ? Uvítali byste nějaký random fotek z mého týdne s dětmi ?

31 komentářů:

  1. jak já ti závidím ty sekáčové úlovky! :) u nás v brně jsem byla v několika sekáčích, ale všude byly jen předražené hadry co vypadaly jak koupené u vietnamců před dvaceti lety :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mam v brne problem najit dobrej sekac:/ proste nejakej, kde muzes hrabat a najit uzasny veci za par korun.

      Vymazat
    2. Souhlasím, v Brně je ztráta času chodit po sekáčích. Všude jen staré smradlavé věci, kterých jsem se bála dotknout, nebo vytahané předražené věci bez vkusu.

      Vymazat
    3. presne to jsem chtela napsat:D zatim jsem narazila jen na jeden dobry, na grohove, jmenuje se Spravny second hand, mila obsluha a obcas hezky veci (mam odtama Levi'sky za 20 korun & Diesel dziny za 10:D), zatim jsem zadny lepsi nenasla :/

      Vymazat
    4. já jich v brně znám hned několik! :)) je pravda, že jsou tu i takové ty s "nechutnými" věcmi, ale stačí lépe po brně hledat :)

      Vymazat
  2. super úlovky :) u nás ve městě je bohužel jen jeden větší sekáč, ale taky ho ráda občas vymetu :D

    OdpovědětVymazat
  3. jo ty random fotky by byly fajn!
    skvělé věci, nejvíc se mi líbí bundička :)

    OdpovědětVymazat
  4. v nedeli letim do second hand landu vyhrabat nejaky plavky s vysokym pasem. :D
    a ksiltovka je skvela!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky potřebuju takovou džíínsku!

    OdpovědětVymazat
  6. my sme s priatelom v sekači kupili pansku džinsovku, odstrihli jej rukavy a ja z nej akurat idem vyrobiť čierno-bielu vestu...uff

    OdpovědětVymazat
  7. Včera jsem si koupila tři věci, taky v sekáči :)
    www.tickettomyfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. tsss, tu kabelku si mi vyfoukla! :D :D :D hezky ulovky :))

    OdpovědětVymazat
  9. jo tak určitě ten sekáč navštívím... jsem tyky něco jako sekáčový maniak.. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak,už se těším na outfity s těmito věcmi.:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten hřeben vypadá jako tangle teezer.

    OdpovědětVymazat
  12. Super úlovky. Plavky s vysokým pasem se mi strašně líbí:) Taky jsem poslední dobou hodně nakupovala v sekáčích a vyměnila nějaké staré oblečení na votáčení naživo. Znáte to někdo?:)

    OdpovědětVymazat
  13. Koupila jsi krásné věci, máš úžasný vkus:))

    OdpovědětVymazat
  14. Cooo taky chci takový úžasný sekáč! U nás ve městě jsou dva dobré, z toho v jednom je něco hezkého málokdy, v druhém pořád, ale celkem drahé :( Úžasné úlovky, hlavně ty plavky!!

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem si pořídila skinny kalhoty, 7/8 kalhoty a sukni. Chystám se ještě pořídit nějaké nové letní botičky a basic oversized top. Určitě se pochlub s randomem fotek. Jinak jeansovou bundičku jsem po letech nenošení vytáhla z tajných zásob ve skříni...nerada se loučím s oblečením a někdy se opravdu vyplatí věci nevyhazovat a schovat, protože je po letech můžu zase zužitkovat.

    OdpovědětVymazat
  16. hmm u nás tiez niesu bohvieke sekače a ked aj su, tak sa mi tie veci zdaju casto drahe nato ze je to sekac :D ale ty sisi nakúpila báječne :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já si koupila krásné šaty v sekáči mají obří aplikaci z kovových korálků na prsou, ale musím si je zmenšit. Nebo je možná přes můj shop pošlu dál. A pak jsem v jiném sekáči koupila černou džísku, které jsem ustřihla rukávy (20,-), VANS authentic z ASOSu a super okovanou kabelku ze sekáče (New Look) za 50,- :) Takže to jsou mé první sekáčové úspěchy :D
    Ale ty jsou opravdová sekáčová královna :D

    OdpovědětVymazat
  18. wow!!! :D úplně ti závidím!!!!! :D :) parádní věci! ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Někdy se v sekáči daj najít skvělý věci..:) Ta bag od Pavlínky ze sekáče je výborná!

    OdpovědětVymazat
  20. ten svetrik vypada super!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. Super, moc ti závidím tvou sbírku a úlovky ze sekáčů. To já jsem se zatím v tomto roce nikam nedostala a tak jediný co dělám, je že brouzdám a hledám na internetu. Našla jsem si docela dost hezké svetříky na jednom online second handu a tak doufám, že si konečně nějaký vyberu a také o tom napíšu nějaký článek.

    OdpovědětVymazat