neděle 1. dubna 2012

London wishlist

Možná by se tento post měl jmenoval dream list :D Ale nevadí, jsou to jen takové nápady, některé věci bych opravdu chtěla, jiné míň, mám pár věcí, za kterými půjdu a pak už to bude podle toho, co se mi bude líbit a co ne :). 

Věřím, že v Londýně bude spousta skvostů :).


SHOES 
Klasické chelsea, chci je už dlouho a bude to první věc, po které půjdu :). Pak tyto krásné wedges z topshopu, které jsem Vám už ukazovala v postu TADY. JC lity, boty mých snů. Bez nich Londýn rozhodně neopustím :D. Pak tyto, viděla jsem je už ve VAGABONDU, a jsou dokonalé, doufám, že tam nějaké takové najdu :). Posledními jsou tyto creepers z ASOSU, které už jsem Vám také představovala v samostatném postu. Pokud je tam ale nenajdu, nebude mi to vůbec vadit, protože jsem si už objednala TYTO z vj style :).

JEANS
Zelené už chci dlouho, to taky víte, protože jsem se o tom v pár postech zmínila, ale u nás jsou k nenalezení, a když už nějaké najdu, nejsou to skinny, takže doufám, že tam se mi poštěstí. Dalšími kalhotami jsou klasické černé skinny, ale s VYSOKÝM PASEM, po těch toužím a bez nich taky neodjedu :). 

OTHER
Když to vezmu postupně po obrázcích, tak o plavkách s vysokým pasem jsem také měla post, takže ty jsou jasnou volbou :). Taky o mě víte, že miluji kraťasy s vysokým pasem, takže i další do sbírky bych si tam ráda pořídila a co mě nadchlo jsou hotpants, ale né přímo tyhle, chtěla bych třeba nějaké kytkované a nebo kostkované :). 
Tričko s nějakým originálním potiskem a jestli seženu tohle s Marilyn, tak budu nejšťasnější na světě. 
Oversized mikinu už jednu mám s Guns n roses a nejradši bych další, nejlépe s rolling stones :). 
Co se týče košilí, tak tu černou průhlednou už mám vyhlídlou dlouho, pokud si ji nekoupím tam, tak si jí určitě koupím v ČR. Co bych tam ale chtěla najít je tato kostkovaná, rádoby punková košile, nejlépe pánská, a né modrá, ale ČERVENÁ :). 
Dalším kouskem jsou tyto "topy", které jsem už taky zmiňovala v postu. Psala jsem přesně o tom kytkovaném, který jsem si zkoušela v Pražském topshopu, ale byl mi bohužel malý přes prsa :(. Doufám, že angličanky mají velká prsa, protože i 40 mi v ČR byla velká. Doufám, že tam se poštěstí. Chtěla bych přímo tento z topshopu a pak nějaký jednobarevný, nemusí být černý :).
Kabelek doma moc nemám, proto doufám, že si tam nějakou pořídím, tu s těmi studded, kterou vidíte, tu mám vyhlídlou v zaře už pěkně dlouho. Vždy, když tam s Pavlínkou jdeme, koukám na ní a nemůžu se jí nabažit. Bohužel, v ČR mají jen hnědou a já chci určitě tu černou :). Je hezčí, nemyslíte ? :). Další kabelkou by měla být nějaká klasika. 
Šatami, sukněmi a topy se nebudu zabívat. Po čem budu koukat je dlouhá černá sukně, a pak nějaké retro, kratší, s kytkami, různými vzory, jednu krajkovanou a jednu koženou :). To samý u šatů, různé typy, střihy, uvidíme, co se mi bude líbit :). 
FEDORA - tu sháním už strašně, ale opravdu strašně dlouho, a byla bych strašně šťastná za takovou tu klasickou buřinku :).
Co se týče kosmetiky a doplňků, tak si chci přivést nějakou rtěnku od MAC a stejný rozjasňovač YSL, který má ve wishlistu i Pavlínka. Z doplňků to pak budou nějaké takové náušnice, které můžete vidět na obrázku, pak nějaký náhrdelník a výrazný prstýnek :). A ještě brýle, nějaké extravagantní. 

STUDDED
Toužím po pánském oversized studded křiváku. Jestli ho tam objevím, asi to se mnou sekne :D :D Takže mi držte palce, protože ho strašně chci. Pokud ho ale neobjevím, chtěla bych si přivést klasický pánský kožený křivák :). A džínovou bundu, také pánskou :).

Pokud jste to někdo dočetl až sem, tak Vás obdivuji, opravdu jsem se rozepsala a wishlist je to největší na světě. Budu šťastná za třetinu těch věcí, víc bych jich stejně do kufru nenacpala, takže to můžete brát i jako jakousi inspiraci, co si třeba koupit na jaro a zhruba odhadnout, co budu nosit já :). Bereme si s Pavlí jen jeden kufr, takže nemáme šanci to tam nacpat, ale doufám, že si to užijeme i tak. Přeci jen, nejedeme tam JEN nakupovat, chci si užít atmosféru Londýna, tu krásu a památky města, zažít něco jiného a taky na chvíli "vypadnout" z reality. 

Btw, berte prosím ohled na poskládání vět atp, je čtvrt na dvě ráno, já jsem po 14 hodinové směně v práci, za 5 hodin vstávám a jdu zase do práce, ze které se vrátím až v půl 12 a už ve 4 musím být na letišti :). Já jdu teď balit a připravit pro Vás post na zítra <33. Dobrou noc.

20 komentářů:

  1. jsou to krasny veci, tak drzim palce, at aspon tu tretinu sezenes!a zaroven zavidim, protoze Londyn miluju!
    enjoy!!

    OdpovědětVymazat
  2. moc se mi líbí to tričko s Marilyn

    OdpovědětVymazat
  3. černou "průhlednou" košili ti schvaluju ze všeho nejvíc!
    je boží

    OdpovědětVymazat
  4. wishlist přesně podle mého vkusu. Brala bych úplně všechno :D

    OdpovědětVymazat
  5. asi polovičku z toho by som brala aj ja veru.

    OdpovědětVymazat
  6. Užijte si to tam holky a ať toho seženete co nejvíc (a taky ať to nacpete do toho kufru) :D Fakt bych se do Londýna hned vrátila.

    OdpovědětVymazat
  7. připravit pro Vás post na zítra - se píše s malým v. Velké V se píše v případě, že to píšeš jedné osobě, které vykáš. Už jsem si toho všimla víckrát, že tuhle chybu děláš.

    OdpovědětVymazat
  8. Strasne me zaujala ta asymetricka sukne na pravem okraji-je nadherna! No a pak veci z tveho wishlistu bych si urcite taky koupila :))

    www.ivetsperspective.blogspot.com
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. no tak ti prajem, aby si aspoň polovicu kúpila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Užijte si to tam! :* A hlavně ať to nacpete do toho kufru.
    Já tam jedu za měsíc a už se nemůžu dočkat!!

    OdpovědětVymazat
  11. já kdybych jela, tak jedu, ale už si nic nekoupím, ale zbláznila bych se zase že si nic koupit nemůžu :D
    no závidím vám to a určitě si to užijete a těšíms e s čím se obě vrátíte :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem zvědavá, co teda seženeš :) Moc vám závidím!
    www.tickettomyfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Opravdu wushlist snů! :) Přeji ať v Londýně nalezneš vše, po čem toužíš! :))

    OdpovědětVymazat
  14. těším se, až nám ukážeš co jsi v Londýně nakonec koupila!:) Užijte si to tam:)

    OdpovědětVymazat
  15. Super kúsky, obe máte takýto mega wishlist, som zvedavá, ako to nabalíte do toho jedného kufra :D Samozrejme si to tam užite a všetko pofoťte :)

    OdpovědětVymazat
  16. doufám že seženeš vše, narveš to do kufru a pořádně si to užiješ !:*

    OdpovědětVymazat
  17. pořádně si to užij, doufám že bude potom bude na blogu spousta fotek a že si koupíš všechno co si přeješ!:)

    OdpovědětVymazat
  18. super wishlist!!! těšim se co přivezete !! :)

    OdpovědětVymazat