středa 14. března 2012

Must have

Dneska jen takový menší post, momentálně o věcech, které se mi za poslední dobu v obchodech (respektive v topshopu :D) líbily a zkoušela jsem si je. Plánuji si je v budoucnu pořídit, ale asi předtím budu muset vyhrát milion :D. 
Tento "top" nebo jak to nazvat, jsem si zrovna dneska zkoušela a už dlouho sním a sháním něco podobného. Bohužel, není mi přáno. I velikost 40 mi byla příliš malá přes prsa :/. Takový problém mám u veškerých takových věcí (možná proto si kupuji hlavně oversized věci). Každopádně, tohle je pro mě přímo dokonalé, a to hlavně proto, že je to kytkované :D. Takže budu nadále shánět něco takového, snad někde najdu megavelikost, která by mi přes prsa byla akorát :/. Taky s tím máte někdo takový problém ? Jak ho řešíte ?
Dalším topshop kouskem jsou tyto boty. Naprosto dokonalé, perfektní a úžasné, bohužel, jen na pohled. Už dlouho je chodím do topshopu okukovat a minulý týden jsem si je šla i vyzkoušet. Na noze vypadají dokonale, jsou pohodlné, bohužel až na to, že to vázání je celé kovové, včetně dírek, a strašně to tlačí na kotník :/. Takže i když jsou nadpozemsky vysoké, nepohodlné jsou spíše kvůli zapínání, než podpatku. Pokusím se sehnat nějaké podobné, neviděli jste je někde ? :)
Ano, zase topshop. Mohla bych tam bydlet :D. Mohli jste si všimnout, že náušnice moc nenosím. Dřív docela ano, ale nějak mě to přešlo, a hlavně, většinou jednu ztratím :D. Těmhle ale asi neodolám a pořídím si je hned, jak budu mít přebytek peněz (což nebude asi nikdy :D), ale zkusím na ně našetřit nebo sehnat podobné za zlomek ceny, takže Vás prosím o další radu, neviděli jste někde podobné ? :) Děkuju moc !

Miluji bílou. Je to moje nejoblíbenější barva ! Vím, že tam ty šaty nejsou moc vidět (nevím, proč je v topshopu fotí na bílé pozadí a bílé figuríně, ale budiž). Ve skutečnosti jsou ale stokrát lepší než na té fotce. Bílá je pro mě top barva pro jaro a léto, takže bych takové šaty ve své šatníku uvítala. Určitě nezůstanu jen u jednich, ale pořídím si jich víc v různých střizích. Každopádně, jedněmi z vysněných jsou právě tyto. Dnes jsem si je zkoušela ke koženém křiváku a vypadaly perfektně :).


Posledním kouskem jsou tyto "tílko-šaty" nebo jak bych to nazvala. Dnes jsem si to zkoušela v háemku a přišlo mi to nějakým způsobem zajímavé, takové neokoukané. Možná trochu odvážné, až "lehce vypadající" nebo jak bych to popsala :DD. Určitě víte, co myslím. Ale právě to se mi na tom líbí :). Co myslíte ? Mám si pro to zítra dojít ? 

Jinak zítra Vám sem přidám nějaké nové věci do MY SALES a hned ráno tu bude outfit z minulého čtvrtka :).
Mějte se všichni krásně a já se budu těšit na Vaše názory. 


btw, miluju FF víc, než cokoliv na světě 

13 komentářů:

  1. Ten top a botky jsou dokonalé, pokud někde objevíš podobné, dej určitě vědět :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. ty boty jsou nádherné, ale já bych se na nich zabila:D

    OdpovědětVymazat
  3. Také to tielko, čo máš na prvej fotke/obrázku zháňam aj ja, ale nemám naňho šťastie.
    Ale tie biele šaty.. za tie by som bola schopná aj vraždiť ♥ :D No my tu nemáme topshop a od Prahy bývam ďaleko..no vyše 500 km.. a aj viac :D :(( Osud ma tak trestá!

    OdpovědětVymazat
  4. Jee ty šaty jsou za kolik a byly i v palladiu??:) a ty tričkosaty ber moc se k tobě hodi a sluší ti !:))

    OdpovědětVymazat
  5. S tím topem/korzetem mám naprosto stejný problém. :D Taky nevím, jak to vyřešit, tak jestli se ti to povede, ozvi se! Pěkně mě to štve. :D
    Všechny věci jsou nádherný, škoda těch bot. Ty náušnice jsou úžasný, šaty ještě víc. Aach.
    A na ten RfP se musíme určitě domluvit. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Boty skvělý a hodně zajímavý jsou ty náušnice :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten top se mi hrozne libi :) taky bych si takovej chtela poridit. a saty a foo fighters taky miluju. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ohledně topu - podobný prodávali asi přede dvěma lety, nebo rokem ted nevim, v tescu. Velikost mi seděla jelikož to měli na velikost podprsenky tak jsem zvolila tu, co mi byla nejblíž (stejně to tam měli omezené no), tedy 75D a sedlo mi to. Jen nevím jaký byl tenhle tvuj top, ten můj má po celých zádech háčky jako na podprdě a hrozně se to vyhrnuje nahoru... navíc jak mám úzký pas jenom mi ho zvírazní a tam kde mi končí žebra je najednou nepřirozená díra :D Takže je to fakt jen k high waist věcem. Ale tehdy v tescu byl ten top za cenu asi do 200 stovek, ve slevě, nikdo jim to nechtěl koupit, což se mi líbilo o to víc.
    Takže pokud takovýhle top tak hledej podle "prsní" velikosti... ty S M L a 38 40 jsou strašně zavádějící, mám teď ten samý problém se sportovními topy

    OdpovědětVymazat
  9. Ty hle nausice jsem si v Topshopu zkousela, nakonec jsem si vybrala jiny, ale porad nad nima vaham :) A ty bily krajkovy saty jsou super!

    OdpovědětVymazat
  10. ty šaty co máš na sobě jsou strašně krásný ! u všeho jsem pro :D

    OdpovědětVymazat
  11. Všetky kúsky sú krásne :)

    OdpovědětVymazat