sobota 4. února 2012

Valentina

Dnešním dnem mi začíná krásných pět dní volna, takže se připravte na velkou záplavu postů :). Mám pro Vás toho strašně moc vymyšleného a nemůžu se dočkat, až to všechno uvidíte. 
Dneska bych Vám ráda představila vůni od Valentina, jmenuje se Valentina. Je to novinka a já osobně jsem se do té vůně zamilovala. Očuchala jsem si ji na doporučení jedné mé kamarádky a hned jsem si ji koupila :). 


Já miluji sladké vůně, takže i tahle je sladká, ale není  úplně přeslazená, což mi neuvěřitelně vyhovuje. 
Jsou tři velikosti balení a to: 30 ml, 50 ml a 80 ml. Já jsem proběhla snad 10 různých parfumérií a tu nejmenší velikost jsem nesehnala. Proto jsem si ji chtěla objednat z internetu, ale nakonec jsem si objednala 50 ml. Pořád mě to vyšlo levněji než v kamenném obchodě. 

Ceny:  30 ml - 1450 Kč, 50 ml - 1970 Kč a 80 ml - 2490. Tyhle ceny samozřejmě nejsou konkrétní. V některých parfumériích se mohou lišit a na internetu jsou ceny o dost nižší. 

Objednávala jsem si ji ze stránky EL NINO PARFÉMY a mohu Vám tuto stránku jen doporučit. Balíček mi přišel do 24 hodin, o cestě balíčku mě informovali každou chvíli pomocí sms a ještě mi v balíčku přišel vzorek další voňavky. 

Byla to voňavka Gucci Guitly a musím říct, že její vůně je nesmírně krásná a intenzivní. Je snad ještě sladší než ta vůně Valentina :). 


A jaké parfémy používáte Vy ? Jste spíš pro sladší, exotické a nebo kořeněné ? :)


13 komentářů:

  1. Sladšie parfemy mam rada, niekedy pouzivam parfemy podla obdobia :D neviem dlho pouzivat ten istý parfem, takže ich mám viacej :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky mam moc rada sladsi parfemy, nejsem na takovety svezi az sportovni, myslim ze mame hodne podobny vkus, valentinu vyzkousim alespom tak, ze si pricichnu v drogerii))

    OdpovědětVymazat
  3. Asi si ji půjdu někam očichat, ráda bych si pořídila nějaký pořádný parfém! :) A vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně mám parfém od Benefitu a je nádherný..:)

    OdpovědětVymazat
  5. zrovna teď mám Body od Burberry, je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také mám radši sladší parfémy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta Valentina má krásnou lahvičku <3 :D

    OdpovědětVymazat
  8. Právě jsi mi připomněla, že už dlouho plánuju pořídit si pánksou voňavku, jen tak v rámci sex changes. Díky za připomenutí :D

    OdpovědětVymazat
  9. Valentinu jsem nedávno čichala v Sephoře, je tak nádherná, přijde mi jako vůně z Orientu, hned si vybavím slečny v Arabských zemích v nádherných barevných šatech :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sladké vůně také mám ráda, takže tuhle musí "očuchat" :DD Jinak já používám Bvlgari a Coco Chanel Mademoiselle :))

    OdpovědětVymazat
  11. Milujem sladké vône, zajtra pôjdem asi do parfumérie a asi si tú Valentina kúpim. Ale ja zatiaľ najviac používam Black Star od Avril Lavigne :)

    OdpovědětVymazat
  12. O té už jsem slyšela, ale nevoněla jsem si k ní. Já používám Giorgio Armani Acqua di Gioia, je to lehčí voňavka a teď nedávno vyšlo nové Chloé, které se mi dost líbí :)
    http://styleoflucy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Miluju sladký vůně! :) Teď používám Chloe, kteoru jsem dostala k vánocům a jsem neskutečně nadšená! <3 Miluju, jak drží celý den :D .)

    OdpovědětVymazat