neděle 8. ledna 2012

Fashion icon, for me

Dneska jsem přemýšlela, jaký článek bych mohla napsat a rozhodla jsem se, že Vám ukáži mé nejoblíbenější celebrity, u kterých se mi líbí nejen vzhled, ale hlavně styl oblékání. Určitě je budete všichni znát. 

Pro mě jsou to tyto slečny/ženy.

JESSICA STROUP



Jessica mi příjde naprosto přirozená a nádherná. Na nikom jiném se tolik nelíbí krátké vlasy tak, jako na ní. Dřív jsem se podle ní chtěla nechat i ostříhat, ale mě by příliš krátké vlasy neslušely. Její styl není přehnaný, přeplácaný, ale příjde mi vyladěný do posledního detailu. Můžete ji znát ze seriálu 90210 nová generace, který je mimochodem mým nejoblíbenějším.
Co se mi na Jessice nejvíce líbí je její nádherný úsměv na každé fotce, kterou mi google vyjel. 

LEIGHTON MEESTER




Každý, kdo miluje gossip girl stejně jako já, má určitě svého oblíbence. Pro mě je to Leighton Meester v roli Blair. Příjde mi totiž, že i kdyby se L. navlékla do čehokoliv, bude jí to slušet. Její styl oblékání mě v gossip girl tolik nezaujal jako ten, který má ve skutečnosti. Má prvky více stylů dohromady a přesto to nevypadá lacině. Miluju její cit pro módu. Ona je krásná i když na sobě nemá tunu řasenky a přehnaný make up. Chtěla bych vypadat jako ona. 

MARY KATE AND ASHLEY OLSEN



S některými módními ikonami je to tak, že jejich styl lidé buď milují a nebo odsuzují. Podle mě je tohle i případ dvojčat Olsenových. Každopádně, já samozřejmě patřím mezi Ty, které jejich styl ohromuje a inspiruje. Přesto, že některé jejich outfity mi příjdou až přehnané, většina jejich outfitů se mi líbí a hodně často se jimi inspiruji. 

OLIVILA PALERMO



Její krása mi příjde přímo neskutečná. Víc nevím, co bych dodala. Podle mě jedna z nejlépe oblíkaných žen světa. 

Mám víc "vzorů" ve světě celebrit, ale tyhle jsou asi ty, které mě nejvíce ovlivňují a inspirují. Do komentářů mi můžete napsat, kdo naopak inspiruje Vás, budu se těšit na Vaše názory :)).

A ještě, konečně jsem sem přidala ten header od Pavlínky. Mě se líbí, líbí se mi i ta fotka, přesto, že spousta lidí jí zkritizovalo. Tak doufám, že se bude aspoň některým z Vás líbit :). Ještě k němu doladím design záložek a štítků + odkazů a tak dále. Někdy koncem tohoto týdne.

Mějte se skvěle.

15 komentářů:

  1. Vybrala si pekne! mmm ja nemám žiadny terajší vzor..
    Inšpirujú ma 60 a 70 roky ;-)

    Na fb prebieha mini-giveaway I.

    OdpovědětVymazat
  2. 60tá a 70tá léta jsou skvělou inspirací, máš pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten header je bombastickej, ta fotka je bozi.))) cose tyce clanku urcite se shodneme na leighton a dvojcatech olsenovych, olivila ma take naprosto rozpoznatelny a uzasny styl))) jessicu neznam, ale po chvilce googleni si jen kladu otazku ,,jak je to mozne?''. vypada skvele!.))

    OdpovědětVymazat
  4. olsenky a L. jsou jasná shoda:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to ses mi absolutně trefila do vkusu! Účes ala Jessica mám:) Akorát ty Olsenky moc nemusim..

    http://www.facebook.com/pages/Super-Sek%C3%A1%C4%8D/201827066511541

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám strašně ráda Leighton Meester! :))

    A záhlaví je perfektní, už se těším na celý design! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Olsenky mají skvělý styl :)
    Na té fotce na záhlaví ti to moc sluší,jsi opravdu krásná a máš tam i skvělé líčení očí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Leighton Meester je úžasná, miluju její styl!

    záhlaví se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Olivia! To je moje ikona a tvůj nový header je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  10. ty jo tu první vůbec neznám :o ale jinak jsou všechny super.. :) hlavně Olsenky maj fakt dobrej a hl. originální styl.. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Leighton a slečny Olsenovy maj skvělej styl!)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju všem moc :). Jessicu jsem taky neznala, ale miluji ten seriál 90210 nová generace a tam je ona naprosto perfektní. Příjde mi jako nejkrásnější žena světa.

    OdpovědětVymazat
  13. určitě s tebou souhlasím :) Mary a Ashley jsou mým velkým vzorem !

    OdpovědětVymazat
  14. Velice ses mi strefila do vkusu, hlavně MK & A Olsens a Olivia Palermo, od první chvíle v The City jsem si ji zamilovala. Mám moc ráda mimo jiné i třeba Lauren Conrad nebo Blake Lively

    OdpovědětVymazat