čtvrtek 29. prosince 2011

My favourite blogs

Moji milý čtenáři,
moc se omlouvám, ale nemám teď tolik času na články, kvůli práci. Takže dnes jen takový rychlý post. 
Skoro každý blogger má na svém blogu článek o svých oblíbených blozích, tak jsem se rozhodla, že Vám také jeden takový napíšu. Bude to post pouze o ČESKÝCH blozích, o zahraničních plánuji jiný :).
Musím konstatovat, že Vám asi neukážu nikoho nového, než o kom jste slyšely (a na mnoha blozích četly), ale je asi důvod, proč jsou pro tolik blogerek nejlepší. Jejich styl, půvab a krása totiž září na všechny strany.
Pro mě jsou to tyto: (nejsou seřazené od nejlepší, všechny blogy mám ráda stejně). 

EJVI FREEDOM






Nejen, že vypadá jako švédská blogerka, ona i tak působí. Její styl se dle mého názoru neuvěřitelně zlepšil a vyvinul. Když se podívám na její posty z minulého roku, vidím neuvěřitelný pokrok a opravdu to ve mě vzbuzuje obdiv. Nejvíce se mi na ní líbí její cit pro eleganci a decentnost. Nenosí přeplácané outfity, a přesto, že jsou jednoduché, umí je podtrhnout něčím, co zaujme na první pohled ( třeba jejíma oblíbenými JC litami ). Ejvi byla druhý blog, který jsem kdy četla, i když né od začátku, protože se v blogovém světě neorientuji tak dlouho. Přesto jsem projela celý její blog od shora dolů a stal se pro mě závislostí. A největší Ejvino plus je, že je neskutečně milá a vstřícná komukoliv na cokoliv odpovědět. Je skvělá.


PAVLÍNA JÁGROVÁ




Né extrémně dlouho v blogovém prostředí, přesto fenoménem s dvěma tisíci followery. Toto se povede opravdu málokomu, ale u rock n rollové Pavlínky se není čemu divit. Jednoduchostí jejích outfitů se totiž můžou inspirovat i slečny, které se chtějí oblékat běžně a nemají rádi příliš výrazné až extrémně nápadné outfity. Stejně jako Ejvi je moc milá a sympatická a nedělá jí problém odpovědět na kvanta otázek, které jí denně chodí na formspring. (Mě už hodněkrát také s něčím pomohla). Její blog byl úplně první, který jsem kdy četla (asi po třech měsících, co jsem četla, tehdy ještě PANCAKE MIX BY PAVLINA jsem narazila na Ejvi a pak hned na další blogy). Miluju její smyslné fotky, na kterých vypadá vždy tak perfektně. Myslím si, že by klidně mohla být sex symbolem, nejen, že má nádherný styl a vkus, ale má také krásnou postavu, obličej a vlasy. Nic, co by se jí dalo vytknout. Jsem ráda, že máme v ČR někoho takového. 

MUM SAID I COULD




Měla jsem obrovské štěstí setkat se s Káťou z mum said i could osobně, proto můžu říct, že je opravdu moc krásná nejen na fotkách, ale také ve skutečnosti. Její oči jsou neuvěřitelný a o vlasech ani nemluvím. Myslím (snad se nemýlím), že nemá blog ještě ani půl roku a přesto už má spousty čtenářů, které její blog milují (já jsem mezi nimi). Je pro mě velikou inspirací, protože je mi její styl velice blízký, stejně jako ona miluji vintage věci (hlavně svetry) a hodně oldschoolové věci. Sama si moc dobře nepamatuji, jak jsem na
její blog narazila a kdy, ale vím, že to bylo ještě dřív, než jsem si zakládala blog, takže téměř od jejího začátku. Blog Káťi navštěvuji denně a vždy se těším na nový post. Je mi moc sympatická, příjde mi, že má skvělý smysl pro humor a je usměvavá a takové lidi mám ráda ! Jen tak dál ! 

LOST IN CLOSET




Sabču z blogu lost in closet jsem objevila jako jednu mezi posledními blogy a vůbec nevím, jak je to možné (opravdu ostuda), protože je naprosto skvělá. Nejen, že točí videa, která na blozích miluji úplně nejvíc, ale také je v těch videích strašně milá a přirozená. Její fotky (jak modelingové tak normální) jsou krásné a vždycky se na nich tváří strašně roztomile :). Jestli je jen z poloviny skvělá ve skutečnosti tak, jako na blogu, tak musí být na roztrhání. Mám ráda každý její příspěvek a to se mi u moc blogů nestává, protože se tam občas vyskytují příspěvky, které mě nudí a tak je vynechám. To se mi ale u lost in closet nikdy nemůže stát. Největší plus je, že má svého chlupatého mazlíčka, které taky miluju :D. Kočky jsou mými nejoblíbenějšími zvířaty. A Sabča má taky nejkrásnější vlasy. Závidím ! Follow her !

Tak tohle jsou mé nejoblíbenější české blogerky. Snad jim nebude vadit, že jsem o nich psala a snad jsem nenapsala nic špatně :D. Věřím, že je všichni znáte a kdyby ne, určitě se na jejich blogy podívejte, protože si je zamilujete.

10 komentářů:

  1. máme úplně stejnej vkus na blogy, taky mam nejradši ten Ejvi, Sabči a Káti :). a moc ti děkuju, tolik chvály si snad ani nezasloužim :*

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, děkuju moc, já se snad budu červenat :). Jinak Pavlinku a Ejvi mám taky strašně ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. moje nejoblíbenější bloggerky!;)

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsi přesně trefila mé nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, moc Ti děkuju!!!! Hrozně mě to potěšilo. Pavlína, Sabina i Káťa jsou naprosto super, máš vkus :)) ;)

    OdpovědětVymazat
  7. To mi udělalo hroznou radost:) také mám všechny ráda a moc ráda jsem tě poznala:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nemáte zač !! Všechny si to zasloužíte :)). Káťo, doufám, že Tě ještě někdy potkám. Všem Vám přeju hodně štěstí s blogem !

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle jsou také moje nejoblíbenější blogy! :))

    OdpovědětVymazat
  10. ...taky mám všechny a všude ráda... :)

    OdpovědětVymazat