úterý 27. prosince 2011

Faux fur

Mám nejlepší kožíšek na celém světě !! Strašně jsem se na něj těšila a dneska mi konečně přišel, takže jsem si ho hned musela vzít na sebe a jen tak ho už asi nesundám :D. Úplně jsem si ho zamilovala a rozhodně to není poslední kousek z (umělé) kožešiny, který mám v šatníku. A co mi dělá ještě větší radost je jeho cena (390 Kč včetně poštovného).
Dnes jsem byla s rodinou za známými a byl to opravdu skvělý den. Viděla jsem po dlouhé době lidi, kteří mi chyběli. A ještě se Vám chci omluvit, ale dneska mám více fotek, než normálně, se sestřičkou nás focení neuvěřitelně bavilo, tak doufám, že Vám to nevadí.










Ještě jsem Vás chtěla poprosit, jestli byste mi sem nenapsaly názvy Vašich oblíbených voňavek (nejvhodnějších na zimu), protože mě ta moje už omrzela a nebaví mě stát hodinu v parfumérii, kde se mi všechny vzorky slejou do jedné vůně a já si stejně nemůžu vybrat, takže odejdu :D. Mám ráda intenzivní, sladké vůně a opravdu Vám budu vděčná za nějaký tip. Voňavky, které mi napíšete si ráda očuchám v parfumerii a pak si vyberu tu nejlepší ! Děkuju moc ! :)



Doufám, že nebude vadit, když  občas přidám nějakou písničku. Moc se mi to líbí u Pavlínky (snad jí nebude vadit, že se inspiruji) a její písničky mám moc ráda a když by je na blog nedávala, tak bych některé ani neznala a to by byla škoda. Tak mě napadlo, že by se Vám také třeba mohly líbit moje tipy na písničky, protože znám opravdu spoustu skvělých (ale disca, hip hopu a podobných sraček se u mě nedočkáte).
Například tuhle písničku jsem poprvé slyšela, když jsem před dvěma lety poprvé objevila lookbook a projížděla ho asi 5 hodin :D. Miluju jí.

Mějte se skvěle ! :)

13 komentářů:

  1. rozhodně sem dávej písničky :) protože disco a ty podobný sračky opravdu nemusím, tak mě jedině zvedneš náladu! :)
    jinak ten kožíšek je krásný a ještě za takovou cenu tyjo :) ty i Pavlína jste mě na ně strašně nalákaly, tak si snad taky nějaký koupím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ho chtěla už loni, jenže jsem si v nich připadala jako sud piva :/, protože jsem malá, tak ty kožichy na mě byly strašně velké. Letos jsem si vyzkoušela přes 10 kožichů a nic. Nejlepší je to asi objdnávat, fakt zvláštní :D a děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta sukně a kabelka!:O vypadáš skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, páni, páni, strašně ti to slušíí !! Máš tu nejnádhernější sukni + svetr. Já jsem naopak ráda, že je tu hodně foteék! Jen tak dál, miluju tvoje outtfity!!

    OdpovědětVymazat
  5. great post =)

    I like your blog very much =)
    Please, visit my blog too ^^ wanna follow each other? ^^

    http://dreamloveshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Kožíšek je úúúžasný! A za tu cenu, paráda! Sluší Ti a moc a také se mi líbí kabelka s ocáskem:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pááni moc pěkný kožíšek:-) Miluju a ujíždím na jakékoli kožešině proto se mi nejvíce líbí právě tahle věcička z tvého moc pěkného outfitu..

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, můžu vědět, kde jsi kožíšek koupila? Díky, Lucka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :) kožíšek jsem kupovala od nějakého soukromíka přes internet, takže Ti moc nepomůžu, promiň :(

    OdpovědětVymazat