středa 30. září 2015

burning up

Před pár hodinami jsme dorazily do mého milovaného Berína a já se okamžitě rozběhla na má oblíbená místa. Jako první do komplexu nemocnice Charité. Je to tam tak božské. Vlastně to je asi nejoblíbenější část Berlína (pro mě) a vždycky se tam ráda vracím. Hlavně pěšky od "přistání" jsem to měla pár kroků, takže jsem tam byla za pět minut ani ne a s úsměvem na rtech se procházela dokonalým. A samozřejmě fotila, co se dá (až mě u toho málem přejel pán na kole, uf!).

Teď sedím na Alexanderplatz, protože jsem si rychle běžela pro spodní prádlo (došlo mi :D) a to nejlevnější, co mě napadlo, byl primark. Rozkaz zněl jasně (haha pelíšky :D), proběhnout kolem všech lákadel, vzít kalhotky a běžet pryč. (popadla jsem ty rozkošné s central parkem z přátel a taky jedny pro ségru) a upalovala ke kasám.
Každopádně, abych se vrátila k podstatě, sedím teď v překrásné kavárně (konečně wifi!!) a píšu vám tento článek s outfitem ještě z Prahy, sluníčko mi hřeje do zad a já se za posledních pár let cítím nejšťastnější ve svém životě. Jako by se najednou zastavil čas a já si místo vteřin užívala hodiny.

pozn. tohoto měsíce - čím méně mám času, tím více toho stihnu.... Jo a také to, že kafe bez mléka chutná stokrát líp než s mlékem.
Musím už zase běžet, chci ještě něco stihnout, tak se mějte krásně, já zítra pokračuji do Německa k moři a odtud se vám zase ozvu !

                                                                                                           ♥¨



shoes C&A\ dress F&F\ jacket VINTAGE\ bag BAŤA

photos by Martin Ducai

7 komentářů:

  1. Ty prostě nemáš chybu, viď? Užívej Berlína! :)
    VERONIKA CHVATALOVA

    OdpovědětVymazat
  2. Panebože, jen co jsem viděla ty boty, tak jsem začla šílet, ale to jsem ještě neviděla zbytek. Naprosto dokonalý outfit, miluju tvůj styl, naprosto upřímně! A ano, akfe bez mléka je milionkrát lepší!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi tak strašně úžasná, fakt že jo!♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ach bože <333 na to ani nejde nic jinýho napsat!!

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní! Užívej si Berlína, závidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. bože Eliško ! tohle se ti fakt povedlo, úžasný outfit <3

    OdpovědětVymazat
  7. já bych chtěla vidět ty kalhotky :D užívej si výlet! a tenhle outfit je toptop*

    OdpovědětVymazat