úterý 28. října 2014

aussie

Tohle je asi můj premiérový "beauty" post, takže buďte prosím shovívaví :D. Já si všeobecně na nějaké speciální přípravky na vlasy moc nepotrpím. Několikrát jste mi psali třeba na ask (link), jaké šampony, balzámy nebo masky používám a já jen stále odpovídala: "Balzámy a masky nepoužívám a šampony měním podle toho, jaké doma zrovna máme."
Tak konečně jsem se odhodlala zkusit něco vychvalovaného, a tím jsou šampony značky Aussie. Dlouho jsem se rozhodovala mezi přípravky Tony and Guy a těmi od Aussie. Tím, že produkty aussie jsou podstatně levnější, rozhodla jsem se zkusit nejprve tuto značku a rozhodně nelituji. Koupila jsem si pro začátek šampón pro větší objem vlasů, k němu rovnou i balzám a ještě sprej. 
Jsem se všemi produkty moc spokojená a tímto postem bych vám je ráda doporučila, v případě, že jste stejní lajci, co se kosmetiky týče, jako já, rozhodně nebudete litovat a budete přímo nadšení. 
Nebudu zde vyvíjet nějakou obsáhlou recenzi, protože na internetu jich je už tak dost, takže pokud vás produkty zaujaly, klidně se podívejte na recenze od ostatních blogerek, ze kterých jsem vycházela i já :). A navíc, v DM drogériích, kde šampony aussie seženete, je na ně zrovna akce, takže jeden vás vyjde na cca 109 Kč. 

Je tu někdo, kdo s nimi má zkušenosti a je spokojený ? Nebo naopak někdo, kdo vyzkoušel a litoval ? Budu moc ráda, když mi doporučíte vaše oblíbené produkty !

7 komentářů:

  1. Já se snažím hodně používat netestovanou kosmetiku, takže mám momentálně doma šampon z rossmannu od alterry pro objem za pár kaček a balzám z DMka od alverde pro suché vlasy a obě věci jsou naprosto super a stojí cca do 100kč :) Nad aussie jsem taky přemýšlela před pár měsíci, ale teď jsem naprosto spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento prave pouzivam, no viac mi vyhovuje vona toho klasickeho boost shampoo, ktory vonia ako zuvacky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Aussie šampón na dlouhý vlasy a lepší jsem nikdy předtím neměla! <3

    OdpovědětVymazat
  4. nikdy jsem moc nedala na řlánky o Aussie,ale když se mi dostaly do rukou vzorky, byla jsem nadšená!

    OdpovědětVymazat
  5. Aussie šampony jsou boží!!! ♥ A ještě krásně voní! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Používám ten, co voní jako žvejkačka (šampon, balzám i sprej) a nemůžu je vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. pouzivala jsme to take jednu dobu a byla jsem spokojena:)

    OdpovědětVymazat