pondělí 18. srpna 2014

so now you know

Říkala jsem si, že už by nebylo na škodu, koupit si nějaké vzorované nebo výraznější boty. Přeci jen, 99 procent mého botníku tvoří černá, až na pár výjimek, jako jsou třeba mé milované stříbrné triple sole creepers (týjo, už jsem je dlouho neměla na sobě, to bych měla napravit!). Do bati jsem zavítala více méně úplně omylem a asi po čtyřech letech a jako by mě tam seslala nějaká vyšší moc, už od vchodu jsem totiž nemohla spustit oči z těchto krásek. Byly to boty, které jsem hledala jak dlouho (na různých eshopech, v obchodech, všude) a najednou ležely proti mně a já věděla, že to jsou ONY! 
- nebyly :D stály necelé dva tisíce a to se mi za boty od bati zdálo až moc, přeci jen, není to nějaká luxusní značka a kvalita také nebude moc přehnaná. Každopádně jsem nad nima dumala, chodila se na ně dívat, táhla tam mého módního guru (MARTIN DUCAI), který mě utvrdil v tom, že za tyhle boty jsou dva tisíce moc. Každopádně, házet flintu do žita jsem opravdu nechtěla a trpělivě si počkala, až budou ve slevě. Netrvalo to tak dlouho (cca měsíc) a ulovila jsem je za úžasných 700 korun. O to větší z nich mám teď radost ! Jak se líbí vám ? 

Outfit už jsem ničím jiným tlouct nechtěla, i když bych vám tyto "vyzouvačky" ráda ukázala i v odvážnějších kombinacích, tak tu dnešní jsem ponechala jednoduchosti. Co bych ale ještě ráda vyzdvihla, je tento úžasný klobouk, po kterém jsem pokukovala hned, jak ho C&A vystavilo ve výloze. Běžela jsem pro něj a byla naprosto nadšená z jeho ceny. Mé nadšení ale brzy vychladlo a já se potýkala s mým "kloboukovým" problémem, opět ! Je tomu totiž tak, že veškeré klobouky, které se mi kdy líbily, chtěla jsem si je koupit a zkoušela si je, mi byly velké. Stejně tak, i tento (mám prostě malou hlavu, ehm.. :D). Z obchodu jsem odcházela zklamaná. Pak mi došlo, že klobouk, který jsem dostala od Pavlínky před rokem k narozeninám je mi také velký, ale vypodložila jsem si ho vrškem ze starého slamáku tak, aby mi seděl a vida, došlo mi, že si tím teď můžu vypodožit už jakýkoliv klobouk :D. Tím zábrana mého nakupování klobouků končí a já se bojím, že jich za chvíli budu mít milion. 

Nosíte klobouky ?



 

shoes - BAŤA/  jeans - TOPSHOP/ coat, bag - H&M/ sweater - KIK/ hat - C&A

photos by MARTIN DUCAI

15 komentářů:

  1. Na ty botky jsem taky koukala, Baťa teď docela umí :) no a mám úplně to samé s klobouky, takže tvůj nápad zkusím využít ve svůj prospěch. jinak skvělé náušky !

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, boží outfit!!! :O ♥ Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Eliško, tohle je geniální!
    Já též miluji svůj klobouk, ale je mi velký :/ Bohužel žádný starý slamák nemám, tak nevím, ale asi si tam budu muset nášít gumičku :D :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle outfit se mi hrozně líbí, boty, kabelka a náušnice jsou boží :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit, topánky a klobúk sú perfektné!! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  6. outfit se mi líbí úplně celý :)
    klobouk mám taky jeden skoro stejný, ale asi 3 roky starý z háemka. tam naštětí teda měli různé velikosti, né jednu velkou univerzální.
    mrzí mě, že když je konečně počasí na klobouky, tak pořád fouká vítr a to můžu klobouku brzo zamávat :(

    OdpovědětVymazat
  7. Boty jsou boží, ale já se teda těším na nějakou trochu výraznější kombinaci. :) Klobouky nosím ráda, ale nikdy se mi nechtělo dávat za klobouk 700, takže když jsem pak viděla ve výloze tenhle z c&a za takovouhle cenu... tak jsem neváhala. Díkybohu mám asi standartní velikost hlavy, takže mi sedí skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty boty jsou boží! Miluju zebří vzor...kdys je kupovala? Třeba by je ještě mohli mít :)

    OdpovědětVymazat
  9. já mam uplně tu nejmenší hlavu!!! takže bych ocenila někdy fotku tý "výstuže", nějak si nedokážu představit, jak to vypadá, abych to možná taky použila:D

    OdpovědětVymazat
  10. ty boty jsou bajecny<3 a ehm, ohledne tech klobouku: bud rada, ze mas malou hlavu, precejen to jde aspon nejak vycpat, kdyz uz nic :D ja mam trosku opacnej problem, a to ten, ze moje hlava je velikostne tak normalni lidska hlava nadruhou

    OdpovědětVymazat
  11. hej to je skvělý! tam se taky příště vyfotim)

    OdpovědětVymazat
  12. klidně měj i 2 miliony klobouků pro tebe byly vymyšleny =))

    OdpovědětVymazat