pátek 3. ledna 2014

bye bye 2013

Tak i já jsem se konečně dokopala k jakési rekapitulaci roku 2013. Fotek je tu teda kupa, takže obdivuju ty, kteří je shlédnou až do konce, a to je asi tak jedna desetina toho, co jsem za ten rok nafotila :D.
Nicméně, pro většinu lidí, které znám, nebo blogů, které jsem si přečetla, to byl nejlepší rok. To já bohužel říct nemůžu. Vůbec nebyl nejhorší nebo špatný, naopak, rok 2013 mi byl opravdu skvělým rokem, ale rozhodně né nejlepším. Můžu ale říct, že to byl ten nejzajímavější rok mého života. Byl rokem, který mi víceméně ve spoustě směrech ukázal realitu nejhorším způsobem, jakým mohl, a tak změnil vnímání celkově. Přinesl mi spousty poprvé, ať ty dobré nebo ty horší. Těmi lepšími jsou například první vlastní zrcadlovka, první tetování, první triple sole creepers, první koncert v zahraničí, první let it roll, první zúčastnění se prague fashion weekendu, založila si facebook a taky twitter, který se stal mou malou závislotí, a mohla bych pokračovat :). A v neposlední řadě to byl rok, kdy jsem zažila tolik změn, jako nikdy v životě. Mimo jiné mi ale také ukázal pravé přátele a přinesl další, které řadím mezi ty nejlepší, které mám. 
Kdybych měla dál rozepisovat, co vše jsem zažila, a co všechno mi rok 2013 dal a nebo vzal, byly bychom tady ještě tak týden, než bych to napsala a vy přečetli. Takže myslím, že takovéhle krátké shrnutí bohatě stačí a ke zbytku poslouží fotografie. Každopádně, pokud byste chtěli vědět něco konkrétního, přikládám odkaz na můj ask, kde vám mileráda odpovím :). LINK

Děkuji za vaši přízeň v roce 2013, za to, že můj blog čtete, navštivujete a baví vás (snad). Za všechny ty krásné komentáře, ale i příležitosti, které jsem získala i díky vám. 
Přeji vám všem, ať je váš rok 2014 právě tím krásným (snad zde bude platit to pravidlo, že sudé roky bývají lepšími :D) a dalším, na který budete vzpomínat z úsměvem. ♥♥






19 komentářů:

  1. Nádherné fotky.. Zastesklo se mi po Rock for People :) chystáš se i tento rok? Já už mám doma vstupenku pěkně dlouho a hrozně se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. A nejlepší je ta nahá ! :) Všechny fotky jsou super, je z nich cítit pozitivní energie a myslím, že tvůj rok na blogu byl opravdu super,i když říkáš, že ve skutečnosti nebyl úplně nejlepším. Ony se ty skvělé zážitky a příležitosti asi musí nějak vyvážit. Přeji ti lepší rok 2014 !

    OdpovědětVymazat
  3. super fotky, těším se na další tento rok :))

    OdpovědětVymazat
  4. ty a klobouk-nejlepší kombinace<3

    OdpovědětVymazat
  5. líbí se mi, jak jsi článek napsala a jak jsi svůj rok 2013 skvěle vystihla ve fotkách i ve slovech, moc se mi líbí:)
    těch fotek je požehnaně, ale jsou úžasné<3

    OdpovědětVymazat
  6. nejužasnější fotky, jsi super! :)))

    OdpovědětVymazat
  7. strasne moc skvely nejlepsi fotky. jsi fakt nejlepší <3
    ady.

    OdpovědětVymazat
  8. Eliško v tom Kongresáku Ti to hrozně sekne! A vůbec všude s tou patkou, nos jí častěji :)

    OdpovědětVymazat
  9. to je ta kočka přibouchlá v gauči :DDD hej nejlepší fotky, některý ode mě z chaty jsem asi ani neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  10. užásný fotky! :) super článek

    OdpovědětVymazat
  11. .. pro mě si nejlepší blogerka vůbec. doufám, že budeš blogovat ještě moc dlouho, protože já tvoje články prostě žeru. i když jsem hrozně líná k nim psát, a nebo taky cokoli napíšu buď vyzní debilně nebo mi přijde, že to vůbec nestačí,.. achjo píšu blbosti zase..to je fuk, prostě buď pořád tak zajímavá osobnost a já ti můžu slíbit, že budu tvoje čtenářka n.1! hehe:) měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasný článek! :) A ty fotky jsou naprosto boží!!! :O ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Joooo! Máš prostě jeden z nejlší blogu ever!! <3 Jsu úžasná, krásná a neuvěřitelně stylová!
    Přeju jenom to krásné v novém roce ;)!

    OdpovědětVymazat
  14. skvělý článek, jsi nejkrásnější a moc Ti přeju ať je pro tebe tento rok úžasným rokem <3

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, skvele fotky, jedna krajsia ako druha! A teda prajem vsetko dobre do noveho roku. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. skvělé fotky všechny mě bavily, snad se tento rok vidíme na rfp =)

    OdpovědětVymazat