pondělí 15. dubna 2013

in a moment



Určitě jste si už všimli, že pokrývky hlavy jsou pro mě č.1 v doplňcích. Ať už jsou to šátky, kšiltovky a nebo zimní čepice. Tento klobouk jsem kupovala někdy před rokem a stal se nedílnou součástí mého šatníku. Ráda bych si k němu pořídila ještě jeden hnědý a vínový. Věřím, že se má sbírka klobouků bude stále rozšiřovat, počínaje dneškem, kdy jsem dostala další skvělý do sbírky. Určitě ho na mně co nejdříve uvidíte !
Co je ale ústředním kouskem dnešního postu jsou tyto vintage jeansy. Dostala jsem je cca před rokem od kamarádky k narozeninám. Původně mi z nich chtěla udělat šortky, ale když jsem tyto dokonalosti viděla, bylo mi jasné, že nikde jinde bych takto skvěle zachovalé jeansy s vysokým pasem nesehnala, tak jsem si je nechala takhle. Už jsem je párkrát na sobě měla, ale vždycky, když jsem se v nich fotila, tak pršelo nebo bylo zataženo nebo jsem vypadala jako kretén atak dále. Takže jsem outfity s nimi nakonec nepublikovala, ale voaláá, jejich premiéra je tu a určitě tu nejsou naposledy :). Líbí se vám a nebo je to už na vás moc velké retro?











jeans - VINTAGE/shirt, bag - H&M/jacket, shoes - SECOND HAND

Minulý týden jsem si stáhla photoshop na 30 dní zdarma, a jak rychle jsem ho otevřela, tak rychle jsem ho zavřela :D. Nechápu, jak se v tom někdo může vyznat, protože já jsem na to koukala jako tele na nová vrata. Proč to ale píšu.. s Tess (http://tess-kratochvilova.blogspot.cz/) jsem si pár dní předtím psala a protože jsem věděla, že s photoshopem umí, domluvila jsem se s ní, že mě to naučí. Vzhledem k okolnostem ale na to není čas. Takže jsme si dneska psaly a po tom, co jsem si postěžovala na špatnou kvalitu fotek z picmonkey.com, jsme se domluvily, že mi fotky bude upravovat. Já jsem přímo nadšená z toho, jak nádherně ty fotky vypadají, jak vynikají barvy a rozhodně z toho, jak photoshop nebere kvalitu fotek. Výsledek můžete posoudit sami a já Terezce moc děkuji, je to šikulka ♥.

photos by Pavlina
photo edit by Tess

34 komentářů:

  1. I Love it!!!
    Great 80ies style.Love MiKu

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to Eliško, a z fotek je vidět, že jsou upravené. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si ho taky stáhla a vůbec na něm neuměla, takže zůstávám u picmonkey.com, který je vážně hrozný...:/ Moc ti to sluší a fotky jsou vážně krásné<3

    OdpovědětVymazat
  4. krása! jednoduchý outfit, ale naprosto skvělý!..a taky bych chtěla takhle skvělé vintage kalhoty (podobné sháním už dlouho!)

    OdpovědětVymazat
  5. si moc,moc krásná! ty vlasy a na to ještě ten klobouk,vypadáš fakt úžasné <333

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je přesně můj styl, super ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. .....protože zase vypadáš krásně?:-)
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. S džínami mívám problém, libí se mi jen ty od levis a tím končím. Ale tyhle jsou super a moc ti sluší :) Stejně tak málokomu sluší klobouky (nebo je neumí nosit?) a tobě ano :)
    S photoshopem si já rozumím, ne uplně ale na fotky to stačí. Souhlasím s tebou, že je to velmi zmatené pro nového uživatele. Teď jsem se učila s adobe premiere pro, což je přístroj na úpravu videí, jestli znáš... no a je to prostě adobe styl - první den jsem měla totální šok, ale za 5 hodin dohromady jsem zvládla vše, co k upravě videí potřebuji... a ještě se v tom budu pěkně hrabat kvůli kvalitě videa a nastavení a tak, tak jen doufám, že mi u toho nerupne totálně, když mě to bude zlobit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřímně ?
      obdivuju Tě :DD !!!

      Vymazat
    2. neblbni :D ale měla jsem nad prvními zvládnutými kroky radost jak malý děcko, myslím, že jsem si i zatleskala :D

      Vymazat
  9. obdivujem ta, cely outfit s tebou dohromady vyzera brilantne :) ja na taketo nieco nemam brucho ani odvahu :) fotky upravujem na ipiccy.com a som spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  10. džíny jsou skvělý :) s tím krátkým trikem dohromady je to úžasný :)
    a nevíš, kde jinde by se dal sehnat tenhle klobouček? asi ho strašně moc potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  11. tyjo miluju to, nic víc snad neumím napsat!
    mám stejné triko, tak už vím jak ho zkombinuju, jsi vážně nejlepší!!

    OdpovědětVymazat
  12. tohle je nejkrasnejsi outfit ever, ty dziny jsou uzasny a hrozne ti to slusi. od chvile co sem podobny videla na julii roberts v pretty woman je hrozne chci haha :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ooo cože, mega retro, ale k tvém stylu to sedne jak prdel na hrnec :) S tím PS to znám, taky jsem na to kdysi hleděla.. Ale sžila jsem se a ted bez něj nedám ránu :)

    OdpovědětVymazat
  14. jsi nějaká pohublá :))
    strašně moc ti to sluší, ty tvé vlasy můžu <33

    OdpovědětVymazat
  15. Omg! coolest outfit! Love the jeans
    Im following right now
    xxx

    OdpovědětVymazat
  16. Každý jeden tvoj outfit je úžasný!!

    OdpovědětVymazat
  17. Eli, ty vypadáš skvěle ve všem:) a máš nádherné vlasy!

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš skvěle. Ale to už není třeba říkat, protože to zmínili už všichni nade mnou.
    A vlnité vlasy Ti sedí více než ty rovné. Vážně Ti to moc moc moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  19. jsi svoje, originální a skvělá! :)
    ty vlasy Ti takhle moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  20. ach, to je super! a ty brýle! :))

    OdpovědětVymazat
  21. Moc ti to sluší, jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat